rav85 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 go pokaz mi co masz z sline? ;/ poza znaczkami które każdy handlarz kupuje na allegro
zadra Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 go pokaz mi co masz z sline? ;/ poza znaczkami które każdy handlarz kupuje na allegro Widzę, że kolega odpory na wiedzę. Szkoda mi energii na wywody z Tobą.
ucho.77 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Powodzenia w modach kolego jednak co do s-line to na aucie masz tylko znaczki na listwach i zawias niestety:whistling:
elmo814 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 jest dobrze, fabryka wie co wypuszcza , ja miałem podobna sytucję z b7 w kodach s-line , troszkę w środku troszkę na zew, a pisali ze to nie s-line znawcy , jak vin i kody mówiły ze s-line,nie przejmuj sie ładna furka bezawaryjnosci
grzes283 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 qr**, czy to s-line, czy seria...nie wazne. Ile ludzi z forum ma poprzerabiane i nie tyle na s-line, ale na s....a Wy sie spieracie, czy ori, czy nie. Jest wlepa i wszysto w temacie. Reszta bedzie z czasem.
MARCIN607 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Oj tam przed dachowaniem i przekładą z angola był to full s line plus ekslisiv Żeby sir tylko auto nie psuło
Tony2 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Fajna furka, na żywo kolor jeszcze ładniejszy,bezawaryjności życzę i pozdrawiam.
zadra Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 W pierwszej kolejności zmienię fele na RS'a i to w efekcie wizualnym będzie robić robotę. Później zobaczymy
grzes283 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgadza sie. Robia robotę. Jeszcze w czarnym macie :-)
zadra Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgadza sie. Robia robotę. Jeszcze w czarnym macie :-) No własnie ten mat też mi się podoba, a na dodatek nie rzuca się tak w oczy osad z klocków U Ciebie wygląda bajka Fajna furka, na żywo kolor jeszcze ładniejszy,bezawaryjności życzę i pozdrawiam. Nawzajem Tony2. qr**, czy to s-line, czy seria...nie wazne. Ile ludzi z forum ma poprzerabiane i nie tyle na s-line, ale na s....a Wy sie spieracie, czy ori, czy nie. Jest wlepa i wszysto w temacie. Reszta bedzie z czasem. Fakt.
Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 popraw zdjęcia i będzie git bezawaryjnej jazdy
zadra Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 Fotki poprawione, także teraz je widać zamiast linków.
Tommikrol Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 No właśnie, takie ciekawe wydanie. Wiem Turzol o tym temacie już go przerobiłem wzłuż i wszerz. Niby wg naklejki i opisu http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/all-b6-pakiet-s-line-zewnetrzny-wewnetrzny-88194/ jest to fabryczny S-line. plus do tego zawieszenie 1BEhttp://s21.postimg.org/4ldlqsdtv/P1350382.jpg Auto jest z Kwietnia 2004 i w zasadzie wg opisu w poście BART-S wszystko by się zgadzało - Pakiet sportowy S-line Gdzie znajde ta naklejke?
turzol Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 No właśnie, takie ciekawe wydanie. Wiem Turzol o tym temacie już go przerobiłem wzłuż i wszerz. Niby wg naklejki i opisu http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/all-b6-pakiet-s-line-zewnetrzny-wewnetrzny-88194/ jest to fabryczny S-line. plus do tego zawieszenie 1BEhttp://s21.postimg.org/4ldlqsdtv/P1350382.jpg Auto jest z Kwietnia 2004 i w zasadzie wg opisu w poście BART-S wszystko by się zgadzało - Pakiet sportowy S-line Gdzie znajde ta naklejke? Pod siedziskiem kanapy w Avancie lub w książce serwisowej
Artak Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Furka bardzo zacna i widac, że ładnie utrzymana, gratulacje. Szczerze mówiąc pierwszy raz widzę S-line z fabrycznym kodem E4J bez czarnego sufitu - może właściciel z jakichś wzgędów się go pozbył. Na zdjęciach nie widać też czy ma listwy progowe S-line, bo od roku modelowego 2004 powinny chyba być. W moim przypadku mam E4J z maja 2003r. i mam takie same jak u kolegi zadra: kierę, lewarek i dźwignię ręcznego a ponad to: fotele półskóry + speed, boczki speed, amelinium szczotkowane, czarny sufit. Na zewnątrz mam znaczki na listwach 9 ramienne 17 oraz 1BV i taki zestaw odpowiada dokładnie S-linowi z roku modelowego 2003.
amaradaar Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 no cóż przydałoby się oprócz felg założyć zderzaki listwy no i dwururkę, no a w środku to już inna bajka dużo by można pytanie ile chcesz bezawaryjności i frajdy z rajdy
zadra Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Krzysiek, na wstępie zrobię koło a później pomyślimy. Jak to mówią "apetyt rośnie w miarę jedzenia"
Rekomendowane odpowiedzi