szymus_k Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam, Mam okazję nabyć pewne audi B5 tylko nie mam pojęcia co to za kolor wnętrza i czy wogóle jest to oryginalne? Poniżej fotki. Jak na moje jest to dość nietypowy kolor. Wychodziły takie? ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ----------
grippen Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 samochód z przedlifta a tapicerki chyba z polifta do tego nie wiem czy nie powinno być przypadkiem półek w kolorze ale mogę się mylić na pierwszym zdjeciu listwa konsoli chyba jest większa niż listwa z drzwi i tu by się zgadzało bo poliftowe są troszkę mniejsze sprawdzone
szymus_k Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dzieki, Pytałem właśnie i podobno ktoś wymieniał fotele z boczkami. Mi też się wydaje, że powinny być półki w tym samym rudawym kolorze. Patrzyłem na All.... i ciężko dokupic pod kolor:)
pawwik1 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Witam ja mam dokładnie taki kolor w aucie. Półki powinny być dokładnie w takim kolorze jak boczki, listwy nie drewno ,a srebrny mat, a poza tym listwy progowe i wykładzina również w kolorze boczków .
Rekomendowane odpowiedzi