Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja A4 B5 1.8 ADR,gwint,kubełki...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie lecisz :thumbup1: Myśle że srebro :whistling:

Opublikowano

wszystko cacy tylko ta rynna pod zderzakiem z tyłu do zdjęcia i jakaś dwu rurka zgrabna do założenia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
wszystko cacy tylko ta rynna pod zderzakiem z tyłu do zdjęcia i jakaś dwu rurka zgrabna do założenia

Mam już ori tłumik od 2.4 v6.Muszę tylko jakieś ładne końcówki dorezać i na auto:)

---------- Post dopisany 29-03-2014 at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany 16-03-2014 at 16:41 ----------

W końcu udało się ogarnąć felgi:)Rotory poszły w srebrny kolor.Mała polerka rantów i nowe oponki 215/35 r18.Tylko teraz taka troszkę koza się zrobiła:(Chyba nie mam wyjścia i będę szukał jakiegoś gwintu,bo zawiecha -40/-40,ale troszkę teraz pieje:P

A to kilka fotek jak to wygląda na dzień dziesiejszy.Fotki totalna amatorka,ale zawsze coś widać.

560cefd5cd64618em.jpg

9508bd0f3d760e0fm.jpg

84681531946ef2a4m.jpg

5de11129f604f532m.jpg

60a3aae703593a47m.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładne koło :decayed: tak się zastanawiam co to za droga i nic mi nie świta :kwasny:

Ładna , bezawaryjnosci i powodzenia w modach :wink:

Opublikowano

Ta felga to lipa. Jakbyś ją nie pomalował, to nie urwie d*py nigdy.

Spoiler z tylnej klapy tez sam się nie zdejmie. :wink:

Opublikowano

fajnie ranty wyszły. polerowałeś ręcznie czy mechanicznie?

Opublikowano
  • Autor
Ładne koło :decayed: tak się zastanawiam co to za droga i nic mi nie świta :kwasny:

Ładna , bezawaryjnosci i powodzenia w modach :wink:

Ta droga to jest niedaleko mojej miejscowości,jakbyś jechał z Bierutowa na Jelcz Laskowice:)a co do koła,mnie też się podoba,ale muszę posadzić jeszcze niżej autko(bo teraz troszkę koza),więc wpadnie gwint:P

---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

fajnie ranty wyszły. polerowałeś ręcznie czy mechanicznie?

Ranty fajnie wyszły,bo to są nakładki z inoxu(typowe dla felg Antery).Polerowałem filcem polerskim na szlifierce+kostka do polerki inoxu(niebieska) i na koniec zwykła pasta Automax.

---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

Ta felga to lipa. Jakbyś ją nie pomalował, to nie urwie d*py nigdy.

Spoiler z tylnej klapy tez sam się nie zdejmie. :wink:

Felga mnie się podoba.W sumie chciałem je sprzedać na jesień za 800 zeta,ale nikt nie chciał,więc zostały:)Rotory psikłem na srebro,przepolerowałem ranty i wpadły nowe gumy 215/35 r18.A co do spojlera,dawno bym go zdjął,ale będę miał dziury w klapie,więc na razie zostaję:)

Opublikowano
Felga mnie się podoba. W sumie chciałem je sprzedać na jesień za 800 zeta, ale nikt nie chciał, więc zostały :)

Ciekawe dlaczego. :whistling:

Opublikowano
  • Autor
Felga mnie się podoba. W sumie chciałem je sprzedać na jesień za 800 zeta, ale nikt nie chciał, więc zostały :)

Ciekawe dlaczego. :whistling:

Faktycznie nie są to może jakieś kultowe fele,ale znowu jakieś brzydkie też nie są.Marzą mi się podjebki BBS LM(Dare LM) w 18-tu calach.8'' przód,9'' tył,ale to raczej dalsze plany,bo mam kilka rzeczy pilniejszych do zrobienia(chociażby ten nieszczęsny spojler):)

---------- Post dopisany 12-04-2014 at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2014 at 20:48 ----------

Dzisiaj miałem troszkę wolnego czasu,więc postanowiłem wyrezać diody a'la ambiente w lampce podsufitki.Oto efekty pracy(na żywo wygląda zdecydowanie lepiej) :)

5208c3ed1463ac21m.jpg 90348fe53a6a1049m.jpg e4f50d2f2929cf6cm.jpg 955f2e3a6f68414em.jpg

Opublikowano

Tak trochu kolorowo :decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Tak trochu kolorowo :decayed:

Efekt za...ty zwłaszcza w nocy.Prawie jak ori:P

---------- Post dopisany 23-06-2014 at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany 20-04-2014 at 16:07 ----------

W związku z tym,że znalazłem chętnego na Antery-zmieniły właściciela:)A ja trafiłem na BBS RS 861 w dobrych pieniądzach i w 18'',co prawda repliki,ale sądze,że wyglądają dużo lepiej jak poprzednie felgi.Oponki 215/40.No i wpadł gwint,więc jakoś już to się prezenci:)

Kilka fotek jak to wygląda-sorki za brudasa i jakość fotek,ale wszystko robione w biegu.Póki co polerka lakieru,konkretne pucowanie i może jakaś lepsza sesja:P

e33e7ff73b408b9bmed.jpg

dc69235c8baf6f47med.jpg

bacde00f02403654med.jpg

A zapomniałbym:)na tył wpadną dystanse-najprawdopodobniej 15mm.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
:thumbup1: Ładnie ładnie , ja miałem kupić 18 ale jednak słabo z cashem i robie swoje :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Dzięki kolego:)dystanse już na aucie i jeszcze troszkę niżej skreciłem zawiechę.Jak znajdę chwilkę będą nowe fotki:P

Opublikowano

długo się zastanawiałem nad tym kołem ale na szczęście mi przeszło, kwestia gustu :decayed:

Poza tym wydech, spoiler, tylne lampy nie mój gust ale grunt, że coś się dzieje :wink:

Kręć niżej bo jest z czego

Opublikowano
  • Autor
długo się zastanawiałem nad tym kołem ale na szczęście mi przeszło, kwestia gustu :decayed:

Poza tym wydech, spoiler, tylne lampy nie mój gust ale grunt, że coś się dzieje :wink:

Kręć niżej bo jest z czego

Wydech i spojler na pewno wylecą,ale lampki zostaną,ponieważ chodzi mi po głowie styl na czarnucha:P Chciałbym pomalować ramkę grilla w czarny połysk(a'la piano black) oraz środki lamp przednich.Dręczy mnie jednak rozbieranie tych lamp:( a gwincik już jest troszkę niżej,ale to już raczej max,bo ledwo z garażu wyjeżdżam:P Fotki wkrótce!

Opublikowano

Lampy przy pomocy opalarki są do ogarnięcia, jak nie to wyślij do forumowego szpeca i przy okazji przerobi na bi-xenon :naughty:

Jak jest gwint to kręcenie niżej jest tylko kwestią czasu i pewnego dnia auto będzie stać przed garażem ale za to gelba będzie konkret :wink:

Motyw czarnucha zawsze dobrze wygląda to i tutaj się sprawdzi :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Parę fotek z wypadu do Poznania.Ach te nasze drogi:(ale jakoś opękałem w dwie strony:P

bdee461b5a32d609med.jpg

4c8f312dae0b30f9med.jpg

Opublikowano

Ladnie sie prezęci powodzonka w modach

Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuje, przypomina mi moją :wink:

Ja mam sprężyny z wysokością mniej więcej taką jak na ostatnich zdjęciach, tylko tył trochę wyżej i jeżdżę tak cały czas. Na drodze jest nieźle, fajnie się trzyma, ale parę razy urwałem już przedni zderzak cofając gdy lekko najechałem na krawężnik przodem :facepalm: Ale to kwestia przyzwyczajenia. I jeszcze raz na wyjątkowo wysokim progu aż się zawiesiłem :kox:

Poprzednie koła moim zdaniem nie były wcale takie złe, ale te są jeszcze ładniejsze, sam bym chętnie takie przytulił :grin:

A to podświetlenie klamek z A6 jak wygląda? Nie widziałem nigdy takiego.

Jak już koledzy zdążyli wspomnieć słabo wygląda ten wydech, spoiler i tylne lampy, ale skoro masz to na uwadze to spoko :naughty:

Ogólnie to powodzenia w modach bo idzie świetnie

Opublikowano
  • Autor
Bardzo ładnie się prezentuje, przypomina mi moją :wink:

Ja mam sprężyny z wysokością mniej więcej taką jak na ostatnich zdjęciach, tylko tył trochę wyżej i jeżdżę tak cały czas. Na drodze jest nieźle, fajnie się trzyma, ale parę razy urwałem już przedni zderzak cofając gdy lekko najechałem na krawężnik przodem :facepalm: Ale to kwestia przyzwyczajenia. I jeszcze raz na wyjątkowo wysokim progu aż się zawiesiłem :kox:

Poprzednie koła moim zdaniem nie były wcale takie złe, ale te są jeszcze ładniejsze, sam bym chętnie takie przytulił :grin:

A to podświetlenie klamek z A6 jak wygląda? Nie widziałem nigdy takiego.

Jak już koledzy zdążyli wspomnieć słabo wygląda ten wydech, spoiler i tylne lampy, ale skoro masz to na uwadze to spoko :naughty:

Ogólnie to powodzenia w modach bo idzie świetnie

Lampy raczej zostaną:P spojler na pewno wyleci tylko lipa,bo dziury zostaną,więc żeby w..ać trzeba malować klapę,a najchętniej widziałbym klapę USA:P

Wydech prawie gotowy,ale ciągle brak czasu:(Póki co wleci dokładka od Cupry-zdjęcia wkrótce!