bartek723 Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 mam pytanko gdzie sprawdzić czy jest firma napisana
ykk Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 To nie sa ori. Moze po wewnetrznej stronie sa jakies oznaczenia..
marcin j Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 mam pytanko czy to są oryginalne felgi wg mnie nie, nawet dekielek nie jest ori audi, i gdzie sprawdzić czy jest firma napisana ?? mozesz sprobowac odkrecic i sprawdzic wewnetrzna strone felgi, alre wpierw pod dekielkiem. Drugie pytanko czy na tym profilu 225/45 R 17 będzie często zawiecha siadała?? Bo mechanior mi powiedział zmień te fele bo długo nie najeździsz Czesto siadala tzn, dlugo nie najezdzisz czyli ile to jest wg mechanika. Na 17 nie cierpi az tak strasznie zawiecha
bartek723 Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 ok sprawdzę jutro dekielki a jak nic nie będzie zdejmę fele i spisze co tam jest. No mechanior nie powiedział ile miej więcej najeżdżę ale jeżdżę dużo wydaje mi sie jakieś 30 000 rocznie i gdzie sie da i po wszystkim kocie łby i bruk i moje ulubione Polskie dziury
Gość rob Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 to nie są ori felgi, a jeśli chodzi o zawieszenie to wszystko zależy od dróg po jakich będziesz się poruszał i techniki jazdy
bartek723 Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 rozwiń myśl "techniki jazdy" bo nie bardzo zrozumiałem i czy jak zmienię na 15" na przykład zawiecha będzie miała lżej???
Gość rob Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 rozwiń myśl "techniki jazdy" bo nie bardzo zrozumiałem musisz dostosować prędkość do wszelkich nierówności na drodze, omijać studzienki, kanały i widzieć wszystkie dziury najgorzej jest nocą i jak są kałuże
surowik Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 najważniejsze jak będziesz jeździł, równie szybko możesz zmienić zawieszenie na 15, co do felg to chyba nie będą oryginały
Rekomendowane odpowiedzi