raffaele2 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam,mam teraz nastepujacy problem,od wczoraj gdy jade na biegu i puszcze pedal gazu auto strasznie szarpie(przeywa) masakra,niewiem czy to od tego ze zatankowalem paliwo w tesco wczesciej tankowalem w esso (UK),ale to chyba nie od tego bo kiedys zatankowalem tez w tesco i nie szarpalo.Cos musialo sie spierdzielic,to jest straszne,gdy tylko zdejme noge z gadu i szarpie niemilosiernie zwlaszcza jak jest na 2 czy 3 biegu to juz masakra,zauwwazylem rowniez jakby auto mialo wiekszego kopa i paliwa wiecej mi mi pali,nie wiem co jest.Podlaczylem Vag i nic nie pokazuje zandych bledow silnika.Pomozcie prosze.
radioo11 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 pompowtryski moze?ale to juz diagnosta od di9esla
Nelson Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 pompowtryski moze?ale to juz diagnosta od di9esla Kolego się siej tutaj herezji, rafaelle najprawdopodobniej ma silnik na pompie:wink: Do sprawdzenia przewody paliwowe i wymiana filtra paliwa. Możesz mieć zapowietrzony układ, sprawdź czy nie śmierdzi ropą pod maską
raffaele2 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 Szczeze powiem ze watpie ze to filtr paliwa bo on szapie tylko jak na biegu mam i puszcze pedal gazu,jak jest odpalony na luzie nic nie przerywa,to sie tylko dzieje jak jade na biegu i puszcze pedal gazu,zwlaszcza jak jade wolno.
knigt Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Też tak mam z tym szarpaniem ostatnio na urlopie w Pl sprawdzali wtryski były ok na więcej czasu zabrakło w Niemczech drogo .
Bartollo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pompowtryski moze?ale to juz diagnosta od di9esla Kolego się siej tutaj herezji, rafaelle najprawdopodobniej ma silnik na pompie:wink: Do sprawdzenia przewody paliwowe i wymiana filtra paliwa. Możesz mieć zapowietrzony układ, sprawdź czy nie śmierdzi ropą pod maską Przecież AJM jest na pompkach. A masz ASR?
raffaele2 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2013 Witam,problem rozwiazany,przy wymianie czujnika abs,brat wydlubujac resztki czujnika walnol w srodek srubokretem,okazalo sie ze po odlaczeniu kostski od abs nie szarpie,wiec wykrecilismy przegub,byl uszkodzony ,po wymianie przeguba nic nie szarpie i chodzi wysmienicie.
Rekomendowane odpowiedzi