zbigor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dostałem z autem 2 klucze do odpalania auta , jakiś plastikowy kluczyk z grotem i jakąś blaszkę z numerem. Jestem z natury ciekawski i chciałbym VCDSem sprawdzić czy ktoś sobie trzeciego kluczyka nie dopisał. Gdzie tego szukać? Oby tylko nie w 25 - Immobilizer bo tam VCDS nie może sie połączyć. Czy nowy klucz da sie zakodować tylko w ASO czy też VCDS albo inny VAS to obsłuży?
wrclaguna Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kluczyki tylko w ASO zakodujesz ON LINE VCDS jest za słabym kabelkiem do tego .
zbigor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Thx A gdzie sprawdzę ile kluczy jest zakodowanych w aucie?
wrclaguna Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ThxA gdzie sprawdzę ile kluczy jest zakodowanych w aucie? Nigdy nie sprawdzałem ale szukaj w KOMFORT 46
wrclaguna Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Lub w 05- autoryzacja startu. Hello Z ciekawości sprawdzimy
Rekomendowane odpowiedzi