GermanStyleA4 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam tak jak w temacie czy jest sens wgl zakładać blow offa do 2.5 TDI v6 ? Czy to jest wogóle możliwe, jeśli ktoś to robił to jaki był efekt końcowy i ile było roboty przy tym ? Z góry dzieki
Banan Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 w dieslu Blow off przecież to bez sensu , rozumiem że wiesz jak jest zasada działania i po co on jest
kanu Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Kiedyś był program na Discovery czy coś, ale zdaje się na youtube jest chyba filmik o działaniu i sensu blow offa do diesla... Blow off sprawdza się tylko w uturbionej benzynie
FabbioA4 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 nie polecam, bez sensu i beznadzieja - szkoda kasy, kiedyś widziałem tdi z blowem i porażka, taki psss oszukany w układzie turbo powodował, że auto traciło moc, syczało, puszczało wielki dym i tak w kółko. Efekt komiczny. Nie popełniaj takiego błędu - lepiej kupić np fajny tłumik, usunąć KAT i wtedy będziesz mial ciekawsze, zdrowe dźwięki dla TDI
MAGIC87 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 jak 2,5 TDI to tylko zrobic przelot:wink: dzwiek kozacki jest
GermanStyleA4 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nie mam już kata (przelot zamiast niego) i końcówki ULTERA z dyfuzorami ale ciągle mi mało a nie chce zrobić pierdziocha z mojej 2.5
Rekomendowane odpowiedzi