Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BRD] 170KM seria brak mocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu na forum to ogólnie mało ludzi coś jest mi się zdaje, jest jeszcze inne forum o A4, też popularne.

Opublikowano

też jestem zainteresowany usunięciem DPF z racji tego iż co chwilę mam go zapchany i moc spada ;/ możecie polecić jakiś dobry i tani warsztat na śląsku ??

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak dobry i tani. Nic nie ma za darmo. Uderz do O firmie - Mootopartner

Opublikowano
  • Autor

kurde a ja mam DPF wywalony i ostatnio mi sie wyświetlił nie wiem dlaczego

Opublikowano

Może nie wyłączyli Ci go w programie sterującym silnika, tylko założyli jakiś emulator DPF-a i on coś świruje:eusathink:

Opublikowano

DPFa nie trzeba usuwać, tak mówią najlepsi w Polsce czyli CompSport. Jak ktoś sądzi inaczej to znaczy, że zna się lepiej od nich :) Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

ogarnąłem temat DPFa program był zły teraz jest dobrze!!!

Opublikowano
DPFa nie trzeba usuwać, tak mówią najlepsi w Polsce czyli CompSport. Jak ktoś sądzi inaczej to znaczy, że zna się lepiej od nich :) Pozdrawiam.

No to chyba sie znam lepiej od nich :D

Opublikowano
  • Autor

też mi sie tak wydaję że jest on zbędny tylko dodatkowe koszta!!! a mam pytanko czy wie ktoś może czy do BRD będą pasowały PDki od 140km BOSCHA bo BRD ma SIEMENSA prawda a BOSCH jest lepszy

Opublikowano

Nie będą pasowały , w pompkach Siemensa elementem wykonawczym jest stos piezoelektryczny, w Boschu zwykła cewka- solenoid :whistling:

Opublikowano

@zielut ćpałeś czy co? :D Jedź do Audi to Ci wymienią za free jeśli masz 7 lat wstecz.

Opublikowano
  • Autor

no bylem to mi wymienili tylko jeden bo powiedzieli że poprzednie musiały już być wymienione przez poprzedniego właściciela a teraz mi pada jeden na drugim cylindrze i nie wiem co robić czy wystarczy tylko pranie ich czy do regeneracji je dać i znowu koszta :facepalm:

Opublikowano

no to ja nie wiem, takie rzeczy, w dodatku po wymianie na nowe nie padają, coś masz nie tak z autem. Ja nie się nie wypowiadam bo się nie znam.

Opublikowano
  • Autor

ale wymienili jeden a pada inny

Opublikowano

przecież zrozumiałem. Skoro gostek Ci wymieniał wcześniej to niemożliwe, że już padły. Ja z kolei obstawiam opcję, że w Audi Cię okłamali.

Opublikowano
no to ja nie wiem, takie rzeczy, w dodatku po wymianie na nowe nie padają, coś masz nie tak z autem. Ja nie się nie wypowiadam bo się nie znam.

Lubie twoje posty, ale ten sam się wyklucza :decayed: BTW, zielut sprawdź lepiej faktycznie co masz wsadzone. Znam takie jedno ASO złodziejskie co jak wpadasz na przegląd to dolewają niedostatek oleju tylko, a resztę wynoszą z pracy. Jeśli miałeś wymieniane pompki na akcji to nie powinno się nic dziać, nie słyszałem żeby były awaryjne.

Opublikowano
  • Autor

no będę miał chwile to podjadę do znajomego i rozbierzemy może do prania wystarczy tylko dać!!! a w ASO wiem jak jest bo pracowałem kiedyś w FIACIE!!!

Opublikowano

ASO Fiata to nie Audi. Po usłudze serwisowej w Audi Wrocław zostawiają auto umyte, nawoskowane, wyczyszczone w środku a latem z butelką wody w środku i kartką w kopercie o treści "Dziękujemy za korzystanie z usług serwisu Audi Wrocław coś tam". ASO mają jednolite procedury ale w gruncie rzeczy to odrębne firmy i prowadzone przez różnych dyrektorów. Jeden będzie pedałem, drugi dobrym managerem.

mediaindustry.pl ? Co to jest? Wygląda jak BETA pod mobile :P LOL Chyba nie łapiecie na to klientów?

Opublikowano
  • Autor

no wyobraź sobie że po każdej pracy autko też bylo myte i odkurzane a ja pracowalem jako lakiernik nie mechanik ale nie ważne

Opublikowano

LOL. Czyli na czymś się jednak znasz. Mamy dobrych managerów, kartek nie zostawiają - aczkolwiek sprzedają.

BTW w FIACIE dało się coś ukraść i sprzedać ?