Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B8] Audi A4 B8 Avant - 2X S-Line 19Cali S5 Hamulce S4 345Mm/330Mm - Dynosoft 206PS 420Nm - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzięki powiem Ci że wahałem się trochę z tym tłumikiem, ale nie żałuje teraz sto razy lepiej wygląda :) i S-line też robi robotę. Jeszcze myślę nad założeniem końcówek chromowanych.

Opublikowano
Dzięki powiem Ci że wahałem się trochę z tym tłumikiem, ale nie żałuje teraz sto razy lepiej wygląda :) i S-line też robi robotę. Jeszcze myślę nad założeniem końcówek chromowanych.

Z A5 2.0 TFSI pasują idealnie :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Trochę kiepskie fotki bo robione przed chwilą, ale musiałem się pochwalić.

Przyciski w chromie od polifta.

qaul.jpg

Listwy S-line progowe.

sumr.jpg

Z racji tego że na liczniku wybiło już kolejne 10tyś od wymiany. Po nowym roku wizyta w ASO celem wymiany oleju oraz wszystkich filtrów. Fanty już zakupione u kolegi Dzik Wielkie dzięki ;)

w21k.jpg

Opublikowano

Z A5 2.0 TFSI pasują idealnie :naughty:

Nie pasuja do 3.0tdi bo w nim sa spawane a nie zdejmowane jak w 2.0 TFSI

Opublikowano
  • Autor

Mnie się wydaje że wszystkie są zakładane i dokręcane na imbus.

Opublikowano

Zakładane sa tylko 2.0 TDI I 2.0 tfsi I żadna nie jest na imbus to sa tylko nakladki.

3.0 tdi ma inna końcówkę I nie jest to nakladka tylko koncowka spawana na stałe.

Opublikowano
  • Autor

Hmm ja widziałem na tłumiku od 3.0 TDI taką chrom nakładkę była przykręcana na imbus taka jakby opaska dociskana właśnie na śrubę imbusową na końcówkach na 100% były numery 8K...... więc wyglądało na ori :eusathink:

Opublikowano
Walnij w kolor budy- jest dużo lepiej... Ja mam założony poliftowy, z którego w graficie zostawiłem tylko tzw"plaster miodu" reszta w kolor budy i jest pięknie :decayed:

Widzialem ostatnio w kg kolo urzędu miasta, i wszystko ladnie, ale cos koncowki wydechu za bardzo wystające. ?.

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

Opublikowano
$(KGrHqUOKpIFGLuYINLOBRkcSL78ug~~60_3.JPG
Opublikowano
  • Autor

Turdzi, ale to jest zwykła końcówka oryginalna jaka jest przy tłumiku a nie chrom. Na to jeszcze można właśnie dać końcówkę chrom.

Opublikowano

Jak dla mnie to ori końcówki z 3.0 są ładne,seria w 2.0 cr to tragedia :kwasny:

Opublikowano
Turdzi, ale to jest zwykła końcówka oryginalna jaka jest przy tłumiku a nie chrom. Na to jeszcze można właśnie dać końcówkę chrom.

To juz jest właśnie jako docelowa końcówka i nic na to nie założysz , ale oczywiście mozesz kupic i próbować ;)

Opublikowano

No wlasnie nie zalozysz tej końcówki na 3.0 tdi

Opublikowano

Od A5 2.0 TFSI na 100% pasuje, mam takie u siebie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Być może było to od A5 albo od Q5 tego nie wiem. Wiem że końcówki były na pewno oryginalne z Audi i były na tłumiku od 3.0TDI może być tak jak proximpun piszę :)

Opublikowano

Robi się trochę misz-masz w temacie. Ja dokładałem u siebie te chromowane i 3.0 diesel z 2.0 benzyna NIE są wymienne. Różnica 15mm. Nawet na aukcjach co bardziej ogarnięci sprzedawcy to podają. Jedrex tez ma duże, ale on chyba kupił wydech od benzyny:wink:

Opublikowano

Dokładnie w katalogu akcesoriów Audi nie występuje chromowana nakladka do 3.0 TDI bo on ma nią oryginalnie. Nawet jeżeli jaims cudem uda się nacisnac końcówkę z 2.0 Tfsi na 3.0 Tdi to będzie ona wystawać brzydko ze zderzaka co zresztą widac u kolegi na zdjęciach.

Opublikowano

Mam gdzieś w garażu jeszcze pudełko po tych końcówkach, odszukam i wrzucę Wam numer:wink:

---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:36 ----------

Dokładnie w katalogu akcesoriów Audi nie występuje chromowana nakladka do 3.0 TDI bo on ma nią oryginalnie. Nawet jeżeli jaims cudem uda się nacisnac końcówkę z 2.0 Tfsi na 3.0 Tdi to będzie ona wystawać brzydko ze zderzaka co zresztą widac u kolegi na zdjęciach.

Jeśli piszesz o moich końcówkach, że brzydko wystają to z innego powodu, tak po prostu zamontowany został wydech:kwasny: (jeszcze do przeróbki), a nakładki wchodzą idealnie , nie jakimś cudem:wink:

Opublikowano

7mg2.jpg

Te są do TFSI. Wyjątkiem jest Q5 gdzie w benzynie jest rurka jak w dieslu.:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.