michail55 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 co byscie mi polecili do czyszczenia foteli? mam troche plam niewiadomego pochodzenia na fotelach. fotele sa s-line polskory
alarec Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 musisz mieć 2 osobne środki. Jeden do skóry np. gliptone gt11 i gt12. A drugi do alkantary czy materiału (nie określiłeś się co masz). Gliptone do alkantary też ma produkty odpowiednie.
rocco26l Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 musisz mieć 2 osobne środki. Jeden do skóry np. gliptone gt11 i gt12. A drugi do alkantary czy materiału (nie określiłeś się co masz).Gliptone do alkantary też ma produkty odpowiednie. zgadzam się w 100% te produkty trochę kosztują ale efekt i zapach jest nieoceniony. pozatym takie czyszczenie robisz 2 razy do roku więc moim zdaniem można zainwestować.
zadra Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Do skór polecam - Plexus Plastic Cleaner - Protectant and Polish - Preparat na bazie teflonu Jak najbardziej nadaje się do: skór, szyb, folii przeciwsłonecznych na szybach, plastików różnego rodzaju, metali.....POLECAM.
Griffe Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zdecydowanie LEDERZENTRUM ŚRODEK DO CZYSZCZENIA ALCANTARY
Gibons Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Gdzie go można dostać bo nie mogę znaleźć ? i jak go stosować najlepiej ?
radio22 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Ja też posiadam fotele półskóra środek alkantara jak na razie stosuje do czarnej skóry Sonaxa na bazie wosku pszczelego nawet ładnie czyści i ładnie pachnie i nie jest drogi ale zamierzam kupić Gliptone do generalnego czyszczenia i renowacji skóry chciał bym ją trochę zmiękczyć i zniwelować załamania i pęknięcia skóry. A specyfik do alkantary także jest z Gliptone tylko ta cena:(
Rekomendowane odpowiedzi