Arkom Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam mam małe pytanie. Szukam od pewnego czasu lampki oświetlenia wnętrza, bo tą co mam teraz jest niesprawna, tzn przełącznik którym się przełącza z oświetlenia ciągłego na oświetlenie przy otwarciu drzwi, wypadł tzn nie ma go. cały dowcip polega na tym, że posiadam w swoim aucie szyberdach i lampka ta jest zespolona z pokrętłem sterującym otwieraniem szyberdachu. Na allegro jest jestem przełącznik ale jest nieco inny niż ja mam. Pytanie jest następujące jak można temu zaradzić, może ktoś z klubowiczów/forumowiczów ma taką lampkę na zbyciu w rozsądnej cenie ( jak dla biednego studenta xD )
Arkom Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 ok jeszcze dziś zrobię i podam ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ---------- U mnie tak wygląda ta lampka i przełącznik od szyberdachu.
ŁYSY44 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 mam, tyle że moja ma jeszcze włączniki na te małe lampki na brzegach
Arkom Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 i zakładasz, że nie bd pasować ??? tzn chodzi mi tu o podłączenie elektryczne czy kostki bd się zgadzały?
ŁYSY44 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 najlepiej gdybyś sprawdził jaką masz kostkę u siebie, było by pewne na 100%
Arkom Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 Zobaczę w wolnej chwili, a tak z ciekawości ile byś ewentualnie chciał z taką lampkę???? ---------- Post dopisany 06-07-2013 at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany 05-07-2013 at 21:55 ---------- A kostka u mnie bd wyglądała tak jak na tej aukcji AUDI A4 LAMPKA KABINY PRZELACZNIK SZYBERDACHU (3319133125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- Bo Ty masz zapewne taki, na zbyciu A3 96-99 LAMPKA PODSUFITKI PRZELACZNIK SZYBERDACHU (3343218965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Arkom Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 No to powiedz jeszcze jaka cena wchodziłaby w grę i w jakim stanie masz te "lampki" ???
Rekomendowane odpowiedzi