ryniud Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Podpowiedzcie proszę jaką stroną wkładać wyjmaki do radia,zaznaczyłem na fotce strzałką czy ta strona ma być na zewnątrz radia czy też do wewnątrz?
shakal1 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 strona płaska do zewnatrz radia( czyli tymi zabkami do srodka) ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- ahaa pamietaj jak otworzysz winde (ekran) wlorzysz wyjmaki, wyciagniesz radio i odrazu wyjmuj ten wyjmak gdzie jest ekran otwarty ( zeby nie stalo ci sie tak ze zostanie ci wyjmak a ekran zacznie sie zamykac bo bedzie kiepsko ...
ryniud Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 strona płaska do zewnatrz radia( czyli tymi zabkami do srodka)---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- ahaa pamietaj jak otworzysz winde (ekran) wlorzysz wyjmaki, wyciagniesz radio i odrazu wyjmuj ten wyjmak gdzie jest ekran otwarty ( zeby nie stalo ci sie tak ze zostanie ci wyjmak a ekran zacznie sie zamykac bo bedzie kiepsko ... Jutro będę montował MEDIA a teraz mam BNS 5.0.Ale dzięki za podpowiedz będę o tym pamiętał na przyszłość,pozdrawiam.
shakal1 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 No tak nie trzeba... ja wole go otworzyc niz szrpac sie lub tez porysowac radio
ucho.77 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 No tak nie trzeba... ja wole go otworzyc niz szrpac sie lub tez porysowac radio jak masz dobre kluczyki to nic nie porysujesz mam kluczyki z allegro one są tragedia kolega ma ori i radio wychodzi bez problemu jakby komuś się przydało to nr. kluczyków 8e0 051 530
shakal1 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 No własnie i w tym problem org albo kiepskie z allego
sebul Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Ja sam sobie zrobilem z tego plastiku po karcie sim ^^
ryniud Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 strona płaska do zewnatrz radia( czyli tymi zabkami do srodka)---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- ahaa pamietaj jak otworzysz winde (ekran) wlorzysz wyjmaki, wyciagniesz radio i odrazu wyjmuj ten wyjmak gdzie jest ekran otwarty ( zeby nie stalo ci sie tak ze zostanie ci wyjmak a ekran zacznie sie zamykac bo bedzie kiepsko ... Jutro będę montował MEDIA a teraz mam BNS 5.0.Ale dzięki za podpowiedz będę o tym pamiętał na przyszłość,pozdrawiam. Radyjko już podłączone,różnica kolosalna miedzy BNS a MEDIA polecam wszystkim super sprawa,pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi