Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpowiedzcie proszę jaką stroną wkładać wyjmaki do radia,zaznaczyłem na fotce strzałką czy ta strona ma być na zewnątrz radia czy też do wewnątrz?

34xoojp.jpg

Opublikowano

strona płaska do zewnatrz radia( czyli tymi zabkami do srodka)

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

ahaa pamietaj jak otworzysz winde (ekran) wlorzysz wyjmaki, wyciagniesz radio i odrazu wyjmuj ten wyjmak gdzie jest ekran otwarty ( zeby nie stalo ci sie tak ze zostanie ci wyjmak a ekran zacznie sie zamykac bo bedzie kiepsko ... :)

Opublikowano

do wyjęcia radia nie trzeba kłaść ekranu :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

ahaa pamietaj jak otworzysz winde (ekran) wlorzysz wyjmaki, wyciagniesz radio i odrazu wyjmuj ten wyjmak gdzie jest ekran otwarty ( zeby nie stalo ci sie tak ze zostanie ci wyjmak a ekran zacznie sie zamykac bo bedzie kiepsko ... :)

Jutro będę montował MEDIA a teraz mam BNS 5.0.Ale dzięki za podpowiedz będę o tym pamiętał na przyszłość,pozdrawiam.

Opublikowano
No tak nie trzeba... ja wole go otworzyc niz szrpac sie lub tez porysowac radio :P

jak masz dobre kluczyki to nic nie porysujesz

mam kluczyki z allegro one są tragedia

kolega ma ori i radio wychodzi bez problemu :wink:

jakby komuś się przydało to nr. kluczyków 8e0 051 530

Opublikowano

Ja sam sobie zrobilem z tego plastiku po karcie sim ^^

Opublikowano

ori coś koło 3dych kosztują :wink:

Opublikowano

Jutro będę montował MEDIA a teraz mam BNS 5.0.Ale dzięki za podpowiedz będę o tym pamiętał na przyszłość,pozdrawiam.

Radyjko już podłączone,różnica kolosalna miedzy BNS a MEDIA polecam wszystkim super sprawa,pozdrowienia