mmateeuszz Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Koledzy mam problem, Od pewnego czasu gasło mi przednie prawe światło pozycyjne i po jakimś czasie samo sie narpawiło i zaczęło świecić chodź kupiłem już żarówki na allegro. W dniu wczorajszym ponownie zgasło przednie prawe pozycyjne i chwile po tym prawe tylne. Zauważyłem że jak włączę światła to tylne zapali sie na 10 sekund i zgaśnie i tak do ponownego zapalenia świateł, przednie pozycyjne ani nie mrugnie. Z tyłu żarówka wymieniona i dalej to samo. Ktoś posiada jakieś pomysły dlaczego????
mmateeuszz Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Opublikowano 12 Lipca 2013 Wymieniona żarówka postojowa z przodu i tył działa bez zarzutu, muszą być ze sobą powiązane.
Łukasz8484 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Czyli jak tylna nie świeci to i przód nie będzie czy jak
Muskel1 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 W dniu 12.07.2013 o 21:18, mmateeuszz napisał: Wymieniona żarówka postojowa z przodu i tył działa bez zarzutu, muszą być ze sobą powiązane. Uzupełnj proszę profil bo nie wiadomo o jakie auto chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi