Stiiip Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Witam koledzy jakiś krótki czas po zakupie zaczął mi odskakiwać lakier na przycisku który jest umieszczony pomiędzy ESP a uchwytem na napoje. Taki dziwny znaczek z ikoną dzwonka. Podobno to jakieś wyłączenia powiadomień lub coś w tym stylu. Jak się wciśnie to świeci na zielono. Wcześniej średnio mnie to interesowało ale teraz muszę dokupić taki plastik bo wygląda tragicznie. Nie wiem jednak jak to nazwać, może wtedy łatwiej będzie znaleźć gdzieś na allegro bo szukałem i nic niestety nie znalazłem. Będę wdzięczny za pomoc. Dodaję również zdjęcie które udało mi się zrobić jak jeszcze cokolwiek było widać na tym przycisku. pozdrawiam AdrianM
steve69 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Po mojemu to przycisk ten służy(ł) do włączania/wyłączania syreny. Twoje auto nie pracowało przypadkiem kiedyś w policji/straży/pogotowiu? Jeśli jest na nim jakiś numer, to go podaj - może ETKA rozwieje wszelkie wątpliwości. -- Pozdrawiam. Sławek
Audi sline Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Oo takiego czegoś to w Audi jeszcze nie widziałem.. Masz numer tegi przycisku?
rav85 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 na ebay tez takie sa , nawet z jaszczurka czy innymi nadrukami
Stiiip Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie wiem do czego służy , facet w niemczech prowadził naukę jazy dla ciężarówek , może coś miał zainstalowane w tym. Nie mam pojęcia. Może jego zapytam. Myślałem że to coś standardowego , jeżeli ktoś z was znajdzie coś takiego to dajcie znać. Będę wdzięczny
rav85 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 może zółty kogut na dachu był jak uczył jeździć ciężarówkami ostrzegawczy przy egzaminie
sowiq Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Z niemieckim jestem na bakier, więc nie wytłumaczę, ale przez grafikę Google znalazłem to: 8E/B7: Frage zur Ausstattung: Taste mit unbekanntem Symbol [edit] Google Translate powiada, że: Czy do prowadzenia samochodów szkolnych! Z egzaminu na prawo jazdy, musi umożliwić audytorzy zwrócił sygnał dźwiękowy, jeśli instruktor kandydat sekund Pedał wsparcie Kit! Więc dokładnie tak, jak napisali koledzy powyżej.
pakotomasz Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Ciekawe, nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest:decayed:
Stiiip Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 byłem bardzo zdziwiony jak zacząłem sie tym interesować. Przez jakiś czas gościu korzystał z tego auta jako dodatkowy pojazd w szkole jazdy. Powiedzcie mi proszę gdzie znaleźć jakiś zamiennik dla tego przycisku ? może być nawet gładki klawisz bez niczego lub jakiś od parktronika czy coś żeby tylko ładnie na desce wygladało
iceman__89 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Najprosciej będzie kupić przycisk od parktronika moim zdaniem
steve69 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 ... gdzie znaleźć jakiś zamiennik dla tego przycisku ? może być nawet gładki klawisz bez niczego lub jakiś od parktronika ... allegro.pl/audi-a4-b7-b6-przycisk-wlacznik-pdc-parktronik-i3400977307.html -- Pozdrawiam. Sławek
pakotomasz Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Moim zdaniem ta zaślepka będzie chyba najlepszym rozwiązaniem:wink:
Stiiip Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 Bardzo dziękuje za zaangażowanie ;-) zdecyduje sie raczej na zaslepke
marekg Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 a masz tam coś oprócz tego przycisku jeszcze czy tylko ESP z lewej strony a poza tym zaślepki? może warto byłoby się zastanowić nad wymianą całości na szufladkę?
rav85 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 numer zaślepki 8e1 941 518 sklep.gajos.com.pl cena 18zl jezeli masz same zaslepki czyli nie masz rolety szyby tylnej czy tez pdc przód to możesz tez wymienic na szufladkę na monety np taka Audi A4 B6 B7 awaryjne wizytownik szufladka kubka (3385294864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dostępne sa ze srebrnym paskiem bądź czarne
Stiiip Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Opublikowano 20 Lipca 2013 Dzięki , taka szufladka to dobry pomysł. Zakupie razem z przyciskiem od ESP bo jego świetność też się kończy
Rekomendowane odpowiedzi