Maciuch Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie orientuje sie nikt jaka cena wchodzi w gre za obszycie foteli w okolicach krakowa ? Boczki skóra reszta alkantara. Czekam na info pozdro
Lopezzz Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Kiedyś (dawno temu) miałem Mercedesa S klasy i robiłem tapicerkę w tej firmie link Musze przyznać że efekt przeszedł moje oczekiwania i cena też była przystępna. Nie wiem jak jest teraz, ale zapytać zawsze można.
jacek70 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Najlepiej zapytaj tapicera i zawsze możesz negocjować.
miedzikos Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Ja się pytałem u mnie [tapicer ogarnięty] jaki jest koszt foteli z boczkami. W pełnej skórze 3000 z oryginalną alcantarą 4500 [ori alcantara to koszt ok 600 za metr ]
gies0 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Kolego mam nr. do tapicera z Bierunia z Krakowa nie masz daleko jak coś to ci wyśle nr. na prv
Rekomendowane odpowiedzi