marzec39 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 witam od niedawna słyszę huczenie jak by ze skrzyni biegów zwłaszcza przy 50,70 KM auto było u mechanika nic nie słyszy myslałem że opony dalej to samo po podniesieniu lewego czy prawego koła i rozpędzeniu do predkość 50 km jest identyczny dzwięk wydaje mi się ze dochodzi ze skrzyni biegów z mechanizmu róznicowego podczas nhamowania dzwiek się nasila i wydaje mi się że przy stałej predkośći 120kmh czuję wibrację na kole kierownicy ale tylko wtedy jak słychać ten odgłos. ---------- Post dopisany 02-09-2013 at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 18:06 ---------- Wrócę do tematu ostatnio dużo jeżdżę zauważyłem że jadąc 100 h odgłos się nie zmienia słychać ale gdy na wyboju jakimś auto delikatnie podbije do góry dzwięk się naśila podnośiłem lewe prawe koło wychodzi jak by skrzynia biegów olej jest może to przegub działa mi na nerwy niedługo wracam do polski jak ma mi się rozpaść na drodze to lepiej i naprawić jak na autostradzie i bulić 1500 euro za lawete.
marzec39 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 też tak myślałem ale nic nie słychać jak się kołem pokręci trudno zlokalizować cokolwiek na postoju, dopiero jak się jedzie słychać ten dzwiek.
Rekomendowane odpowiedzi