bananv8 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam po paru chwilach ponownie Szukałem nieco nt wzorów i kolorów tapicerki ale jakoś bez skutku... Szczególnie interesowało by mnie, jaki kod?! bądź nazwę nosi wzór z poniższego zdjęcia: Odkąd pamiętam nie spotkałem się z taką barwą wnętrza, miedziano-brązowe. Ktoś posiada może auto w takim zestawieniu i mógłby podzielić się większą liczbą zdjęć? Był to jakiś "individual"?
karol24 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie był to indywidual, na alledrogo widziałem już parę samochodów z tą tapicerką rzadko spotykana ale się trafia.
MalyMis Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Potwierdzam. Duza ilosc aut na wyspach jezdzi z tym wzorem foteli.
Savo Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 To jest kolorystyka wnetrza ktora byla stosowana tylko w wersjach przedliftowych. Tapicerka ta nosi nazwe terracota. Posiadaw wiele zdjec i na google tez powinienes znalezc, brat takie wnetrze ma w swojej s4. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi