aventia Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 napiszcie mi czy da rade wymienić rozrząd w B6 bez kanału?
krzysiek23 Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 napiszcie mi czy da rade wymienić rozrząd w B6 bez kanału? da///// sciagasz przedni pas i masz wszystko na wierzchu
aventia Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 myslisz ze sciaganie zderzaka nie bedzie potrzebne? polecilbys czesci jakiejs konkretnej firmy ?
sebul Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Najlepiej ori audi Przedni pas mozesz tez odchylic, bo jak calkiem chcesz sciagnac to klime bedziesz musial nabic, ja jak robilem to doalczylem weze od chlodnicy i zalalem caly plyn, klimy nie ruszalem chlodnica sobie lezala wsparta i bez problemu wszystko zrobilismy
krzysiek23 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Najlepiej ori audi Przedni pas mozesz tez odchylic, bo jak calkiem chcesz sciagnac to klime bedziesz musial nabic, ja jak robilem to doalczylem weze od chlodnicy i zalalem caly plyn, klimy nie ruszalem chlodnica sobie lezala wsparta i bez problemu wszystko zrobilismy no odsunac to samo mialem na mysli,jak mowimy o przednim pasie to urzedu wiadomo ze zderzak aut bo inaczej nie dostaniesz sie do reszty.....spuszczasz tylko plyn chlodniczy i lecisz
Rekomendowane odpowiedzi