djzak Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 siema chlopaki ..jak wywalic zegary z b5 bo przepalila mi sie zarowka czy co tam jest i chce zmienic.. oraz jak wyciagnac panel tam gdzie radio i sterowanie od nawiewow tak by tego nie polamac?????
MalyMis Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Licznik : zdejmujesz ten plastik podluzny nad kiera a pod licznikiem, jest na wcisk, potem dwie srubki torx, bodaj 4. Nastepnie licznik wyciagasz delikatnie ciagnax za dzwigienki. ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- Ktory panel od radia, plastik oslaniajacy czy ramke
Fido Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 PDF Sam Naprawiam i masz wszystko rozrysowane. Ja zanim kupiłem auto zaopatrzyłem się w coś takiego. Na prawdę przydatne i nie trzeba pytać na forum.
maarkus Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 witam Zdejmujesz maja ramkę ,tam gdzie masz przyciski odsłaniają sie 4 sruby,które odkręcasz.Panel klimy jest na 2 imbusy.
Rekomendowane odpowiedzi