etines8 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam, podłączyłem dziś zmieniarkę, nie mogę włożyć do niej żadnej płyty CD, gdy nacisnę "LOAD" świeca się tylko czerwone przyciski na dole. Na radiu Audi Concert wybieram zmieniarkę, wszystkie funkcje się wyświetlają CD+/CD- itp., a na ekranie pokazuje sie "ERROR". Jaka jest tego przyczyna?
etines8 Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Opublikowano 19 Lipca 2013 Nie wiem, poprostu na radiu wyswietla sie error
etines8 Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Opublikowano 19 Lipca 2013 Tez mi sie tak wydaje, bo nic sie nie dzieje w niej i nie słychać pracy silniczkow. Da sie cos z tym zrobic?
Fido Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Da sie cos z tym zrobic? Zainwestować emulator zmieniarki lub XcarLink i cieszyć się plikami MP3 Zyskasz więcej miejsca w schowku i płyty nie będą walać się po aucie. Być może naprawa starej zmieniarki będzie nieopłacalna.
mlodziak22 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 mi padła zmieniarka , pytałem się ile tak za naprawę bo na forum ktoś naprawia to tak do 150zł plus wysyłka więc nie warto. pozostaje kupić ten emulator mp3
etines8 Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Opublikowano 19 Lipca 2013 Poszukam elektryka gdzies blisko mnie, kotry cos z tym zrobil zobaczymy jaki efekt bd
Rekomendowane odpowiedzi