LukaszD Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Witam, Kiedyś przez jakiś czas w akcie desperacji pracowałem jako konsultant techniczny:) Zadzwoń i poproś o sprawdzenie stabilności łącza - widzą w systemie wszystkie zerwane połączenia. Przed telefonem sugeruję przywrócić ustawienia fabryczne routera i skonfigurować go na nowo (bo konsultant pewnie o tym wspomni). Najprawdopodobniej zrobią lekarstwo na wszystko czyli "reset portu":D - czasami pomaga, jeżeli się nie uda to przy drugim zgłoszeniu powinni już wysłać do Ciebie technika. Tutaj dobra rada, awarię najlepiej zgłaszać w piątek - nie będę już pisać dlaczego:) Usterki w orange same nie ustępują i trzeba je zgłaszać niestety:/
cabanmat Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 U mnie lata Neo 10Mb i nie narzekam... Panowie co się boicie nie długo w całym Lubelskim będzie nam budowała Hiszpańska firma oczywiście polskimi podwykonawcami światłowodowe sieci szerokopasmowe Rozstrzygnięto przetarg na wykonanie SSPW w Lubelskim | IT Lublin
Kowi87 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 Dzieki chłopaki za zainteresowanie tematem, juz sie poprawiło, nie zrywa połaczenia, a obecnie prędkosć tak wygląda
goldi Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zrywanie połączenia jest też związane z telefonem bezprzewodowym panasonic livebox współpracuje na tym samym paśmie co telefon i gdy ktoś dzwoni zrywa połączenie
Kowi87 Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 Nie, nie ja sobie zrobiłem sieć na własnym osprzecie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi