Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internet z neostrady ostatnimi czasy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie skierowane do użytkowników noeostrady, ostatnimi czasy(jakieś tydzień moze dłuzej) mam problemy z siecią, zrywa połaczenia pare razy dziennie sa takie przestoje pare minut i niewiem czy to tylko u mnie czy znowu cos modernizują z tą siecią. U was też takie problemy teraz wystepują?

Bo zastanawiam sie czy to do nich czy moze mój modem zaczyna świrować:facepalm:

Opublikowano

Mam Neostradę i działa bez problemów.

Opublikowano
  • Autor

Hmm bo ja mam co pewien czas takie zerwenia łacznosći, a moze ktos z lubleskiego by sie wypowiedział, bo jak coś modernizuja to nie jednoczesnie w całej polsce tylko na rejony podzielone:wink:

bo w sumie niewiem jak tu sprawdzic czy to modem sie pierdzieli czy co:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

tam to mi powiedzą ze wszystko jest zayebiscie:facepalm:

:decayed:

Opublikowano

U mnie też smiga wszystko:wink: Może masz problem z routerem? Te stare książki lubią gubić konfigurację:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam router Dlink nie od neostrady, w sumie ma 2 lata gdzieś:wink:

Opublikowano
Ja mam router Dlink nie od neostrady, w sumie ma 2 lata gdzieś:wink:

To jedyna opcja taka że grzebią coś przy liniach w Twojej okolicy. Miałem tak kiedyś że cały tydzień co kilka minut mi rozłączało net:kwasny: Jakąś tam modernizację robili w okolicy

Opublikowano

Jak modernizują to dany rejon a nie całą Polsce :grin:

Zadzwoń do TP to pan Ci powie czy coś robią i czy mają jakieś "przeciążenia"

Opublikowano

ja tez mam neostrade i tez potrafi czasem zerwac polaczenie nie wiem dlaczego

Opublikowano
Hmm bo ja mam co pewien czas takie zerwenia łacznosći, a moze ktos z lubleskiego by sie wypowiedział, bo jak coś modernizuja to nie jednoczesnie w całej polsce tylko na rejony podzielone:wink:

bo w sumie niewiem jak tu sprawdzic czy to modem sie pierdzieli czy co:facepalm:

u mnie dobrze, chociaż przez ostatni tydzień mnie nie było:decayed:

Opublikowano
  • Autor

A dzisiaj gadalem z jakas kobita z orange probowala mi internet mobilny wcisnacnprzerwalem rozmowe i dalem temat neostrady czego zrywa polaczenie powiedziala mi tyle co juz tu napisalem ze pewnie modernizacja sieci

wysłane snickersem

Opublikowano

Neostara w lubelskim to niestety shit :kwasny: łącza w 90% realizowane są na zwykłej parze miedzianej z przed x lat chociaż problemem jest głównie zaniżony transfer. Jeśli masz rozłączenia spróbuj podmienić router, nawet na zwykłego zte usb dla sprawdzenia. D-Linki po +/- 2 latach potrafią mieć takie krzaki. Możesz też zrobić upgrade firmware'u czasami pomaga. Osobiście miałem taki problem z dlinkiem ale nic nie pomogło i poszedł na szrot.

BTW całkiem możliwe że w niedługim czasie możesz liczyć na takie łącze :wink:

2857062742.png

Opublikowano
  • Autor

no obecnie mam tyle

2857145538.png

czyli nie ma nawet 10mb z deklarowanego, ale kiedys juz byłem na tej stronce to mi pokazywało ponad to co mam:whistling:

takze dzieje sie cos na łaczu chyba, dzisiaj mi juznie zrywa połaczenia:whistling:

Opublikowano

To i tak masz super:decayed: u mnie znajomi na neo+ 20mbps mają 2.5-3mbps a jak dzwonią to pani informuje że przecież mają do 20mbps a prędkość minimalna to 1mbps i dopiero spadek poniżej tego uprawnia ich do reklamacji:polew:

Opublikowano
  • Autor

bywało lepiej w tamtym roku:wink:

no ale będe obserwował

Opublikowano

to samo mam,zgłoszę to bo juz kilka razy to poprawiali i był spokoj na jakis czas a teraz znowu zrywa..cholera wie czemu

Opublikowano

możesz też poprosić o pomiar SNR (stosunek sygnału do szumu.) Jak będzie za słaby to są problemy z transferem.

Opublikowano
no obecnie mam tyle

http://www.speedtest.net/result/2857145538.png

czyli nie ma nawet 10mb z deklarowanego, ale kiedys juz byłem na tej stronce to mi pokazywało ponad to co mam:whistling:

takze dzieje sie cos na łaczu chyba, dzisiaj mi juznie zrywa połaczenia:whistling:

ja mam bardzo zbliżone cyferki aktualnie

Opublikowano

Ja mam router zte i neo śmiga bez problemu.