Maciuch Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Jak w temacie czy do a4 b5 po lifcie podejdzie radio BNS 5.0 a4 b6 z tego linku: Nawigacja BNS Audi A4 B6/B7 2001-2008 Idealna (3408231010) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jaro1768 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Po co Ci to? Nadaje się chyba tylko do cieszenia oczu ori wyposażeniem. Działa tylko na originalnych mapach, te drogie i mało dokładne dla Polski. Lepiej dołożyć i kupić RNS-E lub coś innego niefirmowego, co będzie pasowało i fajnie grało.
jarek_ns Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Kształt nie pasuje, reszta jak wyżej, podłączenie bez większego problemu musisz tylko can z licznika pociągnąć.
Maciuch Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Opublikowano 26 Lipca 2013 RNS-e potrzebuje zmieniarke czy szuflada na płyty czyta navi i cd czy tylko navi ? A co proponujecie w podobnej kasie z nie ori wyposarzenia ?
Mithrindil Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 RNS-E czyta plyty CD muzyczne. Mechanizm jednak jest dosyc delikatny a wymiana droga. Po drugie plyty sa niezbyt wygodne - lepiej przerzuic plytki na MP3 i odtwarzać z karty SD.
marekg Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Kształt nie pasuje, reszta jak wyżej, podłączenie bez większego problemu musisz tylko can z licznika pociągnąć. jesteś pewien tego CAN z zegarów w B5?
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Kształt nie pasuje, reszta jak wyżej, podłączenie bez większego problemu musisz tylko can z licznika pociągnąć. jesteś pewien tego CAN z zegarów w B5? tak, dotego zalezne jest od producenta licznika jaki został zamontowany w B5, bo któryś z modeli ma wyciagniety can do radia, były modele z chorusem2 w 2001r:wink: Zastanów sie nad nie ori radiem, daje wiecej możliwosci niz te fabryczne kredensy, a jak chcesz ori wyglad to radia dedykowane do C5 firm trzeciach z panelem RNSE na windowsie:wink:
jarek_ns Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Liczniki po II FL z cyfrowym zegarem mają CAN
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Liczniki po II FL z cyfrowym zegarem mają CAN z białym podświetleniem i zegarkiem cyfrowym, bodajze VDO, były jeszcze jagger:whistling:
Maciuch Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 mam taki zegar po drugim lifcie tylko od aglika przekodowany na eu, podłączy do bez problemu ?
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 powinno podłaczyć, jak nie miałes wczesniej FIS to będzie krzyczało pare ostrzezeń, spryski, światła czy chocby olej, to ostatnie wymaga zmiany miski olejowej... na taka z czujnikiem, bo nie jestem pewien czy polifty miały w serii miske z czujnikiem bez FIS:whistling:
Maciuch Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 wczesniej mialem pół fisa takze luz, mam miske z czujnikem oleju.. ktory aktualnie mi sie chyba zepsuł, bo zapala sie od razu po odpaleniu auta, dzieje sie tak od momentu zmiany przewodu od interkulera... mniejsza o to. Jeszcze odnosnie tego fisu jak temat zszedł lekko na niego, jak sie on ma do czujników parkowania ? ---------- Post dopisany 28-08-2013 at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany 30-07-2013 at 19:14 ---------- podłączyłem w końcu radio i co się okazało potrzebny mi emulator CAN... nei wiecie czy ktoś cos takiego kupował juz bo widziałem na allegro kilka takich ale mam obawy że bez problemu podłącze... Radio działa, nie działa podświetlenie co jest przyczyna CANa i wyłącza się co godzinę bo nei widzi zapłonu co też jest spowodowane brakiem emulatora CAN.. ps. ramki się robią
Ans Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 kolega w a3 kupował na allegro adapter pod can pod concerta 2 bezproblemowo szkoda że nie jesteś z wroclawia bo jest Pan magik który to ogarnia za 2 dyszki
Maciuch Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 daj namiary na tego gościa, często przez wrocław przejeżdżam i może bym sie z nim jakoś dogadał...
Rekomendowane odpowiedzi