wesolyjacek1 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 witam. zacina mis sie gaz np przy 3000 obr. po wyłączeniu silnika wszystko wraca do stanu normalnego. przy wyprzedzaniu jest trochę strachu. co to może być. albo od czego zacząć. proszę o pomoc.
niestandardowy Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 podepnij vaga to po pierwsze, pedal gazu odbija po wcisnieciu?
SotoM Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 moze sie skonczyc na wymianie modułu pedału gazu...
wesolyjacek1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Opublikowano 26 Lipca 2013 pedał gazu odbija chodzi normalnie tylko silnik nie wkręca się na obroty. jakiś rok temu miałem coś podobnego to w servisie powiedzieli że to dlatego że przepustnica jest brudna.
SotoM Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 to jak brudna to ja trzeba wymyc...ilez to roboty... odpiac wtyczke od silniczka,wyjac przewód doładowania odkrecic 4 sruby na torx 30 i przepustnice wkładasz do miski... 20min roboty...
Lukas G Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Vag i diagnostyka. Mi o dziwo juz dwa pedaly padly, trzeci jakos wytrzymuje
Rekomendowane odpowiedzi