Flyer Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Moje ramiona aero po 4 latach niestety tracą farbę w okolicy mocowań... ma ktoś jakiś sposób żeby pomalować je tak aby farba nie zaczęła szybko odpadać?
jacek70 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Farba Chlorokałczuk trzyma dobrze ale lepiej malowanie proszkowe.
WIŚNIA Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 piaskowanko i malowanie inaczej lipa ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- proszkowe oczywiście
Dev Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 jasne, a co zrobicie z przegubem (oską) i sprezyną ?
WIŚNIA Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 malowanko ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- albo olejną
edekxp Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Moje ramiona aero po 4 latach niestety tracą farbę w okolicy mocowań... ma ktoś jakiś sposób żeby pomalować je tak aby farba nie zaczęła szybko odpadać? U mnie było podobnie. Pierwsze to przerobiłem mocowanie piór na "U" (dospawane) Potem zmatowiłem całość i pomalowałem zwykłym błyszczącym sprayem. Blisko 2 rok się trzyma
Rekomendowane odpowiedzi