slaweq Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam Bardzo proszę o rzut okiem na logi autka - robione były przy dość wysokiej temperaturze zewnętrznej (32 st). DYNAMICZNE: STATYCZNE: BASIC SETTINGS:
angela Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 hahaha....niezly bajer......myslalam ,ze Slawek w drodze do Rzeszowa jest....a tu jego post na forum
marewel Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Przeplywka kuleje,reszta OK.Kat wtrysku masz 1,norma to 0-4,czyli tez ok.
slaweq Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 hahaha....niezly bajer......myslalam ,ze Slawek w drodze do Rzeszowa jest....a tu jego post na forum Takiego numeru jeszcze nie widziałem Lukaszu dziekuje
lukaszr Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Przeplywka kuleje,reszta OK.Kat wtrysku masz 1,norma to 0-4,czyli tez ok. To samo Sławkowi powiedziałem jak robiliśmy logi. Ma wymienić w tygodniu filtry oraz przy okazji przepłukać przepływkę odpowiednim środkiem i wtedy zobaczymy czy się poprawi. Lukaszu dziekuje Bardzo proszę
spanky Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 przeplywomierz nisko mierzy ale jeszcze nie obcina gnoju ... [wymiana filtra powietrza powinna pomoc] choc z drugiej strony moze zaczyna sie powolny zgon lmm ... niestety w tych modelach [AFB/AKN] przeplywomierze maja dosyc krotka zywotnosc ... p.s psiknal bym WD40 na sztange ...
lukaszr Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 przeplywomierz nisko mierzy ale jeszcze nie obcina gnoju ... [wymiana filtra powietrza powinna pomoc] choc z drugiej strony moze zaczyna sie powolny zgon lmm ... niestety w tych modelach [AFB/AKN] przeplywomierze maja dosyc krotka zywotnosc ... Porównywałem wartości do innego AFB/AKN i na pewno trzeba spróbować przeczyścić LMM, a jak nie to wymiana. Autko ma przelatane prawie 200 tyś. Dałem Sławkowi namiar na środek do czyszczenia LMM i w tym tygodniu przeczyści. Chyba, że Sławek jak będziesz następnym razem w Warszawie, to zrobimy tak, że przyjedziesz, zalogujemy mu LMM, przeczyścimy i zalogujemy po czyszczeniu. Będziemy wtedy widzieli od razu czy jest różnica. Co Ty na to ? p.s psiknal bym WD40 na sztange ... W sumie czemu nie - profilaktycznie zawsze można
slaweq Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Opublikowano 28 Lipca 2008 Wymienilem dzisiaj olej oraz filtry i mam wrazenie, że jakos lepiej sie auto zbiera Czy wymiana filtrów mogła miec na to wpływ czy mi sie tylko zdaje
lukaszr Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Wymienilem dzisiaj olej oraz filtry i mam wrazenie, że jakos lepiej sie auto zbiera Czy wymiana filtrów mogła miec na to wpływ czy mi sie tylko zdaje Wymiana filtra powietrza ma wpływ na działanie LMM. Tutaj są logi przepływki AKN: wygląda lepiej niż u Ciebie, ale spoko, przeczyścimy i wtedy zobaczymy co dalej. Na razie dobrze, że wymieniłeś filtr powietrza.
spanky Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Wymienilem dzisiaj olej oraz filtry i mam wrazenie, że jakos lepiej sie auto zbiera Czy wymiana filtrów mogła miec na to wpływ czy mi sie tylko zdaje im bardziej czysty filtr popwietrza tym lepszy przeplyw tego powietrza ... a to pozwala na lepszy pomiar masy powietrza przez lmm ....
Rekomendowane odpowiedzi