denveco Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Witam serdecznie. Mam problem z którym nie mogę sobie poradzić. Posiadam dwa tunele z podłokietnikami i chce je zamienić miejscami, jednak nie mogę ani w jednym podłokietniku ani w drugim odczepić tej stopki. Od spodu trzyma jedna śruba ale po jej odkręceniu nadal stopka nie chce zejść. Czy ktoś z tym miał problem i jak sobie poradził??
xXPiotrekXx19 Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 czesc całkiem niedawno też miałem z tym problem musisz wykrecic ta śrube od spodu ja jeszcze to dobrze psikłem smarem w spreyu żeby miało poślizg i potem opukiwałem do okoła młotkiem i przecinakiem aż zeszło tylko to trzeba bardzo mocno pukać jeszcze możesz wziąć druga śrube tylko troszkę dłuższą i mniejsza średnicą żeby się nie wkręcałą tylko weszła luzem bo jak wkrecisz ta co jes i będziesz pukał w nia to gwint się zrabie
denveco Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 Ok pomogłeś mi kolego tym sposobem. Dzięki serdeczne.
roae Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 sam najeba.em się z ta stopką, to nawet nie był młotek tylko młot i ni h.ja nie ruszyło, bliski załamania wziełem opalarkę i tak podgrzałem stopkę że sama spadła:grin: polecam
denveco Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja wtargałem cały tunel z podłokietnikiem do lodówki hahaha i nie pomogło. Ale pomysł kolegi z "ruskim kluczem" się sprawdził w dwóch podłokietnikach. Jak widać potrzeba matką wynalazków nie zna granic hehe.
Rekomendowane odpowiedzi