Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Superb v6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przód robię piecowo aby nie mieć problemu z niebieskimi.

Opublikowano

Emil teraz możesz wozić prezydenta :-D

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano
Przód robię piecowo aby nie mieć problemu z niebieskimi.

Wtedy to Ci sierżant każe szyby wymienić chłopie:grin:

Oj tam oj tam

Opublikowano

Już lato założyłeś? :wink: trochę niżej powinieneś dać nie mówimy o fest glebie ale -30 czy -40 aż się prosi to estetyka a nie gleba... :decayed:

Opublikowano

Daj znać, gdzie i za ile piecowe przednich szyb, jak zrobisz :wink:

Opublikowano

Czy piecowo czy folią to jeden ch*j! Musi byc odpowiednia przepustowość. Moze być nawet wodą święconą myte ale jak przepustowości nie będzie to dowód poleci. Auto aż się prosi o -30mm. Jesli nie obniżasz to lepiej dać 16-17cali na balonie. Tak to teraz wygląda jakby założył ktoś kto kupił większe koła ale już nie ma pojęcia jak je spasować z autem. Ogólnie auto na +

Opublikowano

Piecowo przyciemnia się tylko zewnętrzna stronę. Przepuszczalność od wewnątrz pozostaje taka sama. Gleby nie będzie to nie taczkowoz.

Opublikowano

Kto Ci takie głupoty naopowiadał? :D

Nie ma różnicy którą stronę się przyciemni, przepustowość to przepustowość i nie ma dyskusji, mi dwa razy dowód wzięli i juz zerwałem folie z przodu bo nie chciałem się więcej z nimi pieprzyć, teraz tył tylko jest ale dla brata który nią jeździ na taxi jest w sam raz :)

Co do Superba fajna fura, nowa buda podoba mi się, jeśli bym miał wybierać fele z ankiety jak wtedy była to bym wybrał ostatnią opcję, ''szprychy'' średnio pasują do takiej limuzyny takie moje zdanie, a co do gleby to serio Ci polecam zejść minimum 20mm i będzie poprawa w wyglądzie a nadal nie będziesz musiał się obawiać czy przejedziesz w danym miejscu bo to nie A4 gdzie jest mniej miejsca w prześwicie ;-)

Opublikowano

Małe rezanko.

Nakładki w alu. Kierownica trójramienna + łopatki F1. Podświetlenie tablicy rejestracyjnej w LED OSRAM C5W LEDRIVING RETROFIT 6000K.

DSC_6716.JPG

DSC_6717.JPG

DSC_6718.JPG

DSC_6720.JPG

Wpadły H8 LED i postojówki. Foto relacja:

DSC_6935.JPG

Coming/leaving home

DSC_6938.JPG

Coming/leaving home

DSC_6940.JPG

Same dzienne

DSC_6941.JPG

Xenony + postojówki

DSC_6942.JPG

Same postojówki

DSC_6944.JPG

Xenony + postojówki + halogeny

Opublikowano

Ładna Superba. Ale w kombi bardziej mi się podoba, ten tył w sedanie i lampy nie przypadły mi do gustu.

To jest tylko moje zdanie.

Opublikowano

szkoda, bo serca i kasy na pewno na nia poszlo, co teraz?

nie do kazdego auta pasuja cztery wydechy, a tu takie delikatne i wyglada to bardzo zacnie, po nich widac, ze zartow nie ma

Opublikowano

teraz jest piękne nogaro blue:

DSC_1104.JPG

Opublikowano

Ooo, fajno

Opublikowano

Zakladaj nowy temat bo dostaniesz klapsa od Gniadego.

nadane z nory szczura

I zamykaj ten bajzel

nadane z nory szczura

Opublikowano

założe jak skoda się sprzeda :D

sprzedana mozna zamykac temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...