Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Hokej w zderzaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy hokej ze zderzaka przedniego przedliftowego pasuje do poliftowego oraz czy potrzeba sie sporo namęczyć, żeby je przełożyć.

Opublikowano

Człowiek w serwisie, kiedy byłem zamówić ten hokej powiedział mi ze jest różnica miedzy hokejem do diesla i benzyny. Powiedział, że nie wie czym się różni i czy będzie pasował do mojego zderzaka. Skoro kupiłem sam zderzak, żeby założyc do mojego przedlifta, to naprawdę ma to znaczenie ? :facepalm: Dodam, że różnica w cenie to jakies 20 zł ..

Opublikowano

Ludzie w serwisie to najczesciej studenci siedzacy za 1200zl za telefonem. Czesto nie wiedzac o czym mowia. Ostatnio jak dzwonilismy do serwisu, to pierwsze nie wiedzieli o jaka pompke centralnego chodzi, a drugie, ze zamiast jej numeru podali nam nr pokrowca na ow pompke zamiast pompke. Miedzy dieslem i benzyna nie ma roznicy.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Zdecydowałem się na regenerację obecnego hokeja i pokrycie go strukturą jak ori :)

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Zdecydowałem się na regenerację obecnego hokeja i pokrycie go strukturą jak ori :)

I bardzo dobrze zrobiłeś :thumbup1:

Miałem rozerwaną/rozdartą dokładkę na środku przez korzeń który wystawał z ziemi - poszukując dokładki na Allegro i na forum byłem załamany ceną dokładki poliftowej :facepalm: , zdjąłem zderzak zaniosłem do gościa który klei plastiki , po 3 godzinach odebrałem zrobioną - koszt 20 zł :decayed:

Opublikowano

U mnie odbyło się to całkowicie darmowo przy okazji odświeżania lakieru na zderzaku. Kupiłem porysowany lekko. Także należało mu się:wink: