Buba Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Pytanie zasadnicze jak wygląda wyważenie felg po nałożeniu szpachli. Zimówki mam do zrobienia i zastanawiam się czy nie będzie później problemu z wyważeniem. Ubytki są spore i albo nadspawanie albo szpachla.
novwy Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 a czemu miał by być problem z wyważeniem? nawet jak jest spory zadzior (czytaj ubytek na feli) da się wyważyć przecież, co do sposobu regeneracji wiadomo jak naspawasz pewniej będzie zrobione, wszystko zależy koszta czy dajesz do roboty czy sam robisz
Fido Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 wszystko zależy koszta czy dajesz do roboty czy sam robisz Mógłbyś to jakoś normalnie napisać bo temat ciekawy a głowię się,o co w tym zdaniu chodzi.
musznik Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Pamiętaj, ze do aluminium jest specjalna szpachla z pyłem aluminiowym.
Buba Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Tak wiem. Oglądałem ostatnio to: i tak się właśnie zastanawiam bo sporo tańsza opcja ale czy warta uwagi
Łęga Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 kupuj szpachle do aluminium i jedziesz
duffy Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ja robiłem prosiaki szpachlą a teraz się wziąłem za bbs ch nuvol z pyłem aluminiowym, bardzo ładnie sie obrabia na poprzednich felgach trzymała się rok a z wyważeniem nie było problemu żadnego
Fido Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ani po dziurach ani na dziurach. Nie błysnąłeś wiedzą.
vp-tdi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ani po dziurach ani na dziurach.Nie błysnąłeś wiedzą. przeca to był żart
Fido Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dodałbyś emotikonę to bym zrozumiał że żartujesz.
Rekomendowane odpowiedzi