ruzo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Moja mala AFN + chip - jednomas - ic od Alfy - turbo awx 136km 320Nm wyposarzenie: optocz standardu - Climatronik - tempomat - podlokietnik przod - 4x Airbag - brak relingow - chrom pakiet Kupiona 5 lat temu gola na sloneczkach i 250 tkm teraz ma 370 i daje radosc caly czas Co zrobilem widac na gole oko.. ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- prosze o opinie:)
ruzo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2013 chyba zaprzestane. jezdzi w miare. myslalem o wtryskach ale troche mi szkoda.. silnik ma swoj przebieg.. chociaz nie powiem 160 km czasem by sie przydalo.. jedyne co w planie na chwile obecna to kubelki w kolorze..
vauxhall95 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 cos tak ostro to z moca nie wyszlo.
ruzo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2013 z moca delikatnie a jest teraz -40mm za slabe zeby glebic, 200km + mozna modzic ale nie to komfort/przyczepnosc wystarczy
Dadok34b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 gwint ładuj sprężyny są nie wystarczające
ruzo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 mam awxa czemu pytasz za slabo wyszlo?
Rekomendowane odpowiedzi