Berez Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam panowie Czeka mnie wymiana łożysk tylnych w Audi A4 1,9 TDI AFN. W sklepie proponują mi dokładnie coś takiego http://moto.allegro.pl/item397611290_2_x_lozysko_kola_tyl_audi_a4_b5_febi_nowe.html Wypowiedzcie sie czy to dobry wybór Pozdrawiam
Cristoforo Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 moze być ale ja proponuje SKF jak na razie sie nie zawiodłem maj dobre co sie kreci
lukaszr Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 SKF albo RUVILLE to dwie marki, które są naprawdę godne polecenia. FEBI jest też dość dobrą firmą (rózne opinie), ale jak już kupować łożyska to ze sprawdzonej firmy.
TOM77 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zdecydowanie SKF może i kosztuje więcej, ale naprawdę warto.
leohakin Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Febi to tylko firma ktora zarabia na zestawach. Na zdjeciu nie widac jakiego producenta jest same lozysko, ale wg mnie nie jest dobrej jakosci skoro nie jest kryte w RS lub ZZ. Tak jak czytales wyzej, polecana firma to SKF, ja bym zapytal takze o TIMKEN'a, FAG'a oraz NSK. To sa najlepsze firmy ktore produkuja lozyska. Jak kupisz, to napisz mi na priv'a jakiego producenta i ile Cie to kosztowalo.
Rekomendowane odpowiedzi