ryniud Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jak w temacie,chyba padł moduł od oświetlenia wewnętrznego,choć podświetlenia przycisków działa.Sprawdziłem bezpiecznik i jest ok,nie mam interfejsu diagnostycznego więc trudno na 100 procent stwierdzić czy to moduł padł czy też może załapał jakiś błąd jeżeli dobrze myślę.Podpowiedzcie proszę gdzie jest umiejscowiony moduł od oświetlenia wewnętrznego,muszę zobaczyć jaki mam numer,pozdrawiam.
bobikos Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 oświetleniem wnętrza steruj moduł komfortu. Posprawdzaj najpierw bezpieczniki, jeśli wszystkie będą ok powinieneś sprawdzić błędy vagiem. MK siedzi pod fotelem kierowcy przy progu, najlepiej wyjąć fotel żeby się tam dostać.
piotrsob1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na początek proponuje zrobić reset elektryce,( czasami potrafi się coś powiesić ) zdejmij klemę na parę minutek
ryniud Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jak w temacie,chyba padł moduł od oświetlenia wewnętrznego,choć podświetlenia przycisków działa.Sprawdziłem bezpiecznik i jest ok,nie mam interfejsu diagnostycznego więc trudno na 100 procent stwierdzić czy to moduł padł czy też może załapał jakiś błąd jeżeli dobrze myślę.Podpowiedzcie proszę gdzie jest umiejscowiony moduł od oświetlenia wewnętrznego,muszę zobaczyć jaki mam numer,pozdrawiam. Panowie ponownie sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i był jeden uwalony od centralnego modułu,więc dzięki serdeczne za podpowiedzi,pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi