Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Chyba padł moduł .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,chyba padł moduł od oświetlenia wewnętrznego,choć podświetlenia przycisków działa.Sprawdziłem bezpiecznik i jest ok,nie mam interfejsu diagnostycznego więc trudno na 100 procent stwierdzić czy to moduł padł czy też może załapał jakiś błąd jeżeli dobrze myślę.Podpowiedzcie proszę gdzie jest umiejscowiony moduł od oświetlenia wewnętrznego,muszę zobaczyć jaki mam numer,pozdrawiam.

Opublikowano

oświetleniem wnętrza steruj moduł komfortu. Posprawdzaj najpierw bezpieczniki, jeśli wszystkie będą ok powinieneś sprawdzić błędy vagiem. MK siedzi pod fotelem kierowcy przy progu, najlepiej wyjąć fotel żeby się tam dostać.

Opublikowano

Na początek proponuje zrobić reset elektryce,( czasami potrafi się coś powiesić ) zdejmij klemę na parę minutek :whistling:

Opublikowano
Jak w temacie,chyba padł moduł od oświetlenia wewnętrznego,choć podświetlenia przycisków działa.Sprawdziłem bezpiecznik i jest ok,nie mam interfejsu diagnostycznego więc trudno na 100 procent stwierdzić czy to moduł padł czy też może załapał jakiś błąd jeżeli dobrze myślę.Podpowiedzcie proszę gdzie jest umiejscowiony moduł od oświetlenia wewnętrznego,muszę zobaczyć jaki mam numer,pozdrawiam.

Panowie ponownie sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i był jeden uwalony od centralnego modułu,więc dzięki serdeczne za podpowiedzi,pozdrawiam serdecznie.