MaxsteRR Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Gleba leży w kanciapie, tylko trzeba wyczyścić i pomalować. Koło już wybrane no widziałem te ori słoneczka, naciagniesz 155/60/15 i będzie kocur:grin: Pewnie, że tak tylko mam mały problem... Ale Kriss mówił, że jak stoczę tarcze to felgi wejdą
Kriss SierraFan Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Gleba leży w kanciapie, tylko trzeba wyczyścić i pomalować. Koło już wybrane no widziałem te ori słoneczka, naciagniesz 155/60/15 i będzie kocur:grin: Pewnie, że tak tylko mam mały problem... Ale Kriss mówił, że jak stoczę tarcze to felgi wejdą Albo będziesz zmieniał hamulce na zimę
kuba84 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Po co hamulce na zimę niech sobie kupi inne auto a to niech trzyma pod pierzynką
Wandej Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Gleba leży w kanciapie, tylko trzeba wyczyścić i pomalować. Koło już wybrane no widziałem te ori słoneczka, naciagniesz 155/60/15 i będzie kocur:grin: Pewnie, że tak tylko mam mały problem... Ale Kriss mówił, że jak stoczę tarcze to felgi wejdą Czyli 18' Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Kriss SierraFan Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Gleba leży w kanciapie, tylko trzeba wyczyścić i pomalować. Koło już wybrane no widziałem te ori słoneczka, naciagniesz 155/60/15 i będzie kocur:grin: Pewnie, że tak tylko mam mały problem... Ale Kriss mówił, że jak stoczę tarcze to felgi wejdą Czyli 18' Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A co Ty byś na zimę założył? 20"
Wandej Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Gleba leży w kanciapie, tylko trzeba wyczyścić i pomalować. Koło już wybrane no widziałem te ori słoneczka, naciagniesz 155/60/15 i będzie kocur:grin: Pewnie, że tak tylko mam mały problem... Ale Kriss mówił, że jak stoczę tarcze to felgi wejdą Czyli 18' Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A co Ty byś na zimę założył? 20" Myślałem że to rozmyślania o letnim setupie już
SID Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 wyrzuć to coś z spod maski, daj sensowny wydech i zakładaj H&R jak było, dobrze siedziałwtedy
MaxsteRR Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 wyrzuć to coś z spod maski, daj sensowny wydech i zakładaj H&R jak było, dobrze siedziałwtedyhttp://s21.postimg.org/uf4unqcj7/abcd0020a.jpg Wszystko w swoim czasie Najpierw skończę go od technicznej strony a gwint odnowię do wiosny ---------- Post dopisany 06-11-2013 at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany 30-10-2013 at 21:49 ---------- Dostałem dzisiaj paczkę z imitacją zacisków brembo Zmniejszam średnicę tarcz do serii ..., bo cena tarcz RS4 zabija 1800zł za dwie Chociaż nakładki będą wypełniały koło 1
Bieniek Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Poważnie z tymi heblami??:facepalm:
MaxsteRR Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Pewnie, że poważnie, ale nie napisałem wszystkiego Seryjnie rozmiarowo tarcze będą, ale jak w S4 B6, czyli 345mm. Imitacje Brembo, bo dla mnie ori brembo to tylko czerwone, a moje nie są Jak założę to stwierdzę, czy zostają takie, czy będę malował. Tarcze takie mi kumpel po taniości załatwił, a później jakieś nawiercane założę
MaxsteRR Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Czekam jeszcze na przewody w stalowym oplocie i klocki Cena tarcz spadła z 1800 na 380 za dwie
robertjudi Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Na ten silnik taki hebel starczy
Hesik Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Idz fpiz*u Max zgrywasz sie i cieszysz glupio z tych co uwierzyli. Toc to nie f twoim stajlu Jakbym to u ciebie zobaczyl na zywca to osobiscie bym to zerwal Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4 ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Swoja droga fakt cena ori rs4 zabija ale czy nie pasuja te 360 z a8? Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4
Kriss SierraFan Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Idz fpiz*u Max zgrywasz sie i cieszysz glupio z tych co uwierzyli. Toc to nie f twoim stajlu Jakbym to u ciebie zobaczyl na zywca to osobiscie bym to zerwal Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4 ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Swoja droga fakt cena ori rs4 zabija ale czy nie pasuja te 360 z a8? Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4 To mówisz, że 345mm na 6-tłoczkowym zacisku z Cayena będzie gorsze od 360mm na 2-tłoczkowym oryginale?
krzysiek23 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Idz fpiz*u Max zgrywasz sie i cieszysz glupio z tych co uwierzyli. Toc to nie f twoim stajlu Jakbym to u ciebie zobaczyl na zywca to osobiscie bym to zerwal Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4 ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- Swoja droga fakt cena ori rs4 zabija ale czy nie pasuja te 360 z a8? Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4 nie pasuje tarcze sa za wysokie nawet z merola nie idzie nic psasowac w tym rozmiarze...a pozatym do 360mm to 8 tlokow lub zacisk ZR/ZL 17 plus adaptery....345mm chyba najlepsze wyjscie...na ta moc i tak za duzo
Hesik Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 To ile te fake brembo kosztowalo. Zawsze wydawalo mi sie ze wieksza tarcza to lepsza niezaleznie od ilosci tloczkow Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4
krzysiek23 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 To ile te fake brembo kosztowalo. Zawsze wydawalo mi sie ze wieksza tarcza to lepsza niezaleznie od ilosci tloczkowDoreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4 ale czemu FAKE przeciez te zaciski sa orginalne BREMBO z q7,touarega,porsche...koszt z tarczami,klockami,zaciskami,spec.srubami wynosi tyle co same tarcze rs4 b5 na przod
Hesik Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak widac ja sie slabo znac wiec pytam. Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4
krzysiek23 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Maxx trza podciac w 2 miejscach zwrotnice(kosmetyka)ale czy blache trzeba odkrecic ---z tego co pamietam to nie bo podcinasz od frontu jak tarcze sciagniesz...zaloz ta z ML-a i bedziesz widzial gdzie i co...kwestia 3 min
Rekomendowane odpowiedzi