Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] RTDSI4 B5,5 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gleba leży w kanciapie, tylko trzeba wyczyścić i pomalować. Koło już wybrane :decayed:

no widziałem te ori słoneczka, naciagniesz 155/60/15 i będzie kocur:grin:

Pewnie, że tak tylko mam mały problem... Ale Kriss mówił, że jak stoczę tarcze to felgi wejdą :kox:

Opublikowano
Gleba leży w kanciapie, tylko trzeba wyczyścić i pomalować. Koło już wybrane :decayed:

Pewnie, że tak tylko mam mały problem... Ale Kriss mówił, że jak stoczę tarcze to felgi wejdą :kox:

Albo będziesz zmieniał hamulce na zimę :grin:

Opublikowano

Po co hamulce na zimę niech sobie kupi inne auto :P a to niech trzyma pod pierzynką

Opublikowano

Czyli 18':thumbdown:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A co Ty byś na zimę założył? 20" :shock3:

Opublikowano

A co Ty byś na zimę założył? 20" :shock3:

Myślałem że to rozmyślania o letnim setupie już:doh:

Opublikowano

wyrzuć to coś z spod maski, daj sensowny wydech i zakładaj H&R jak było, dobrze siedziałwtedy

abcd0020a.jpg

Opublikowano
wyrzuć to coś z spod maski, daj sensowny wydech i zakładaj H&R jak było, dobrze siedziałwtedy

http://s21.postimg.org/uf4unqcj7/abcd0020a.jpg

Wszystko w swoim czasie :wink: Najpierw skończę go od technicznej strony a gwint odnowię do wiosny :naughty:

---------- Post dopisany 06-11-2013 at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany 30-10-2013 at 21:49 ----------

Dostałem dzisiaj paczkę z imitacją zacisków brembo :dziura: Zmniejszam średnicę tarcz do serii ..., bo cena tarcz RS4 zabija :facepalm: 1800zł za dwie :shock3: Chociaż nakładki będą wypełniały koło :decayed:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Poważnie z tymi heblami??:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Pewnie, że poważnie, ale nie napisałem wszystkiego :decayed: Seryjnie rozmiarowo tarcze będą, ale jak w S4 B6, czyli 345mm. Imitacje Brembo, bo dla mnie ori brembo to tylko czerwone, a moje nie są :grin: Jak założę to stwierdzę, czy zostają takie, czy będę malował. Tarcze takie mi kumpel po taniości załatwił, a później jakieś nawiercane założę :naughty:

201311061170_zpsd2455972.jpg

201311061172_zps50f7efdd.jpg

Opublikowano

No:naughty::jerk:

Opublikowano

Czekam jeszcze na przewody w stalowym oplocie i klocki :naughty: Cena tarcz spadła z 1800 na 380 za dwie :grin:

Opublikowano

Na ten silnik taki hebel starczy :D

Opublikowano

Idz fpiz*u Max zgrywasz sie i cieszysz glupio z tych co uwierzyli. Toc to nie f twoim stajlu

Jakbym to u ciebie zobaczyl na zywca to osobiscie bym to zerwal

Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4

---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ----------

Swoja droga fakt cena ori rs4 zabija ale czy nie pasuja te 360 z a8?

Opublikowano
Idz fpiz*u Max zgrywasz sie i cieszysz glupio z tych co uwierzyli. Toc to nie f twoim stajlu

---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ----------

To mówisz, że 345mm na 6-tłoczkowym zacisku z Cayena będzie gorsze od 360mm na 2-tłoczkowym oryginale? :shock3:

Opublikowano

nie pasuje tarcze sa za wysokie nawet z merola nie idzie nic psasowac w tym rozmiarze...a pozatym do 360mm to 8 tlokow lub zacisk ZR/ZL 17 plus adaptery....345mm chyba najlepsze wyjscie...na ta moc i tak za duzo

Opublikowano

To ile te fake brembo kosztowalo. Zawsze wydawalo mi sie ze wieksza tarcza to lepsza niezaleznie od ilosci tloczkow

Opublikowano
To ile te fake brembo kosztowalo. Zawsze wydawalo mi sie ze wieksza tarcza to lepsza niezaleznie od ilosci tloczkow

ale czemu FAKE przeciez te zaciski sa orginalne BREMBO z q7,touarega,porsche...koszt z tarczami,klockami,zaciskami,spec.srubami wynosi tyle co same tarcze rs4 b5 na przod

Opublikowano

Jak widac ja sie slabo znac wiec pytam.

Opublikowano

Maxx trza podciac w 2 miejscach zwrotnice(kosmetyka)ale czy blache trzeba odkrecic ---z tego co pamietam to nie bo podcinasz od frontu jak tarcze sciagniesz...zaloz ta z ML-a i bedziesz widzial gdzie i co...kwestia 3 min

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...