Samaelos Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam kolegów! Postaram się opisać mój problem jak najbardziej szczegółowo. Ostatnio moja a4 zaczęła szarpać losowo w różnych momentach: na luzie (czasem potrafiła zgasnąć), przy przyspieszaniu, przy jednostajnej jeździe. Czasem w ogóle to się nie zdarza choć ostatnio już rzadko. Podłączyłem pod VAG'a i mam błąd (wcześniej w ogóle go nie było): 16486 - Mass Air Flow Sensor (G70): Signal too Low P0102 - 35-00 - - Po wykasowaniu i jeździe błąd powraca. Czyli coś chyba nie tak z przepływomierzem. Po jego odłączeniu jeździ OK. Przy wpinaniu wtyczki od przepływomierza z uruchomionym silnikiem się zadławi i dalej pracuje "normalnie". Zrobiłem log grupy 2: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Przepływomierz plastikowy Hitachi nr 058 133 471. Czyżby umierał/umarł? Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie sugestie.
german81 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 jesli nie masz nieszczelnosci miedzy prtzepływka a przepustnica to przepływka do wymiany .
Rekomendowane odpowiedzi