oprych Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam hmm cóż tu sie rozpisywaćbyło B5 - http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-afn-srebrny-strus-xenon-gleba-avusy-plan-operacyjny-wrzesien-2012-a-225496/Po ogladnieciu tysiąca ogłoszeń i sprawdzeniu mnóstwa vinów (dzięki Stanley) wybrałem się na wycieczkę na drugi koniec Polski oczywiście pociągiem 12h 3 przesiadki no i jestAUDI A4 B7 2006 BPW i kolor mało spotykanyWyposażenie : Golas 220 tys nalatane- RNS - Sportowe stołki - grzane d*py - 2x elektryczne szyby- PDC tył- Zwykłe H7 - kolorowy FIS- multi kiera- lodówka w schowku- 2x łokieć- pompowane plecy- tempomat Po sprzedaży B5 powiedziałem sobie ze juz nie bede modził W i przy aucie no ale jednak z wami się nie da Zrobione :- Fela - Na pokładzie 18 S-line z B8 opony Nokian Z line 225-40- zawias - -35 mm miał być- ściema szybek- przyciemnione lampy tył - fotochrom wew i zew - składane lusterka z funkcją Pilot~Pilot- obudowy lusterek z S4 - Bi - xenon skrętny bez pomarańczy mod zapięty na tiptop - samo poziomowanie i spryski - włącznik Auto - CLH- DLR w ledach- ledy w rejestracji- ledy w postojach - Pakiet światło - oświetlenie nóg kierowcy, pasażera, pasażerów z tyłu, boczki z pakietem światło czerwone i białe, wszystko w ledach - Otwieranie klapy z boczka- PDC przód - PDC przód + zaślepki + Air Bag OFF wszystko w chromie- podniesienie mocy - wydech z 2,7 - końcówki Ultera- S-line zew. zderzak przód z PDC, dokładka tył z dwururką, lotka,- Stołki - skóra z speedem + schowki wysuwane + pakiet światło + boczki skóra- 4 szyby w prądzie - podświetlane klamki - podświetlane dekory - blendy Bosse - nagłośnienia Bosse nie będzie - wpadnie zestaw odseparowany przód oraz nie zależy tył oraz przeróbka ori suba wybebeszenie i nowe wkłady- wycieraczka z Q7- Heble 320x288 - pakiet drobiazgi przy nogach pasażera - Dokładka Leona - gałka s-line - czarny sufit - kiera s-line z B8 - dekory 2s1 pełny komplet - nakładka na tablice rejestracyjną - Listwy zew S4 - zastanawiam się nad listwami wew ale z wersji b6- ... Plany : - kompletuje Webasto- ramka grilla w satynie- ciemne kierunki- jak to zwykle bywa ... coś się jeszcze znajdzie- ......................................................................foty poniżej : Fotka tuż po zakupieA tu już zawias no i felgaPrzyciemnione lampki z tyłuOri - przyciemnionekierownice było było jest Edytowane 24 Czerwca 2015 przez oprych
salata Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Znasz moze nazwe i kod tego koloru? Fajna sztuka:)
oprych Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 1R/Z7L taki pisze w wyposazeniu a w ksiażke pisze LŻ7L
pajda Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 na żywo kolorek mega fajny autko zacne, chodź pracy przy nim troszku jest -> powodzenia w modach super na tych avusach i zawiasie sie prezentuje
salata Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 1R/Z7Ltaki pisze w wyposazeniu a w ksiażke pisze LŻ7L Wie ktos moze jaka jest nazwa tego koloru?
Rafał123 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 1R/Z7Ltaki pisze w wyposazeniu a w ksiażke pisze LŻ7L Wie ktos moze jaka nazwa jest tego koloru? Lava Grey ?
carrera369 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dobre zmiany z felgami i zawieszeniem. Czarne szyby to kiepska zmiana. Bardzo ładny kolor
oprych Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dobre zmiany z felgami i zawieszeniem.Czarne szyby to kiepska zmaiana. Bardzo ładny kolor Szyby to twoim zdaniem kiepska zmiana a moim zdaniem dodała troszeczkę charakteru. A poza tym nie używam rolety
shakal Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Każdy ma swoje zdanie na temat szyb jak i innych rzeczy. Ja osobiście tez wolę mieć ciemne, po pierwsze ze względu na dziecko żeby mu tam za bardzo nie świeciło i po drugie ze względu na ciekawskich. Często jeżdżę z odsuniętą roletą bagażnika i nie chcę żeby każdy widział co przewożę Ciemne szyby na +
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Oblookana na żywo! Kolorek super! Powodzenia w modzeniu...
meo21 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Fajna Furka! mam identyczny kolor i na żywo ladnie sie prezentuje.. zawias idalnie pasuje
oprych Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 na żywo kolorek mega fajny autko zacne, chodź pracy przy nim troszku jest -> powodzenia w modach super na tych avusach i zawiasie sie prezentuje Oblookana na żywo! Kolorek super! Powodzenia w modzeniu... Dobra baza do modów Wy panowie tak ochoczo się tu wpisujcie a chyba nie wiecie co was czeka Juz wam proponuje przeszukac szuflady szafki i garaże oraz foldery i inne takie w poszukiwaniu zdjęć, opisów i materiałów z modzenia
H4mm3R Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 To bierz z 15K PLN i wpadaj po nowym roku po graty z mojego parcha
meo21 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Uploaded with ImageShack.us moje w troche wiekszej fotce
oprych Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 Jak to twoje - moje ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- A nie jednak twoje moje to nie taka koza :
meo21 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 koza jest ale na naszych drogach to kicha troche;/
oprych Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 koza jest ale na naszych drogach to kicha troche;/ Wydaje ci się Obnizaj a naprawdę będziesz zadowolony
meo21 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 hmm?? a Jaka zawieszkę polecasz? same sprężyny czy amory tez??
Rekomendowane odpowiedzi