Jaross369 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ślicznota kolorek MEGA !!! Gratulacje !!!! popieram kolege Carrera 369 do tego czerwonego czarne detale by idealnie pasowały w dziale inne audi podobna czerwień miał kolega chyba XTR tylko a A6 C6 miał czarny gril, czarne lusterka i czarne fele wyglądało kozacko ale i bez tego jest Piękna
miedzikos Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Super kolor co do braku mmi to też znam typa co brał z różnymi pierdołami [no może nie aż tak doposażona jak u Ciebie] i nie wybrał mmi
kopniak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kilka fotek, czerwonego diabła.
pawel1380 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Co do koloru extra. Co do asystenta wsiadania i wysiadania troche Cie poniosło. Nie ma czegos takiego. Masz pamięć foteli. Możesz ustawienie fotela dopasować do danego kluczyka(jeden Ty drugi zona) i tyle. Funkcja wtedy jest przydatna.Tylko ze lepiej uzywac jednego kluczyka i naciskac przycisk 1 lub 2 w pamieci fotela w zaleznosci kto siada za kierownicą. Jesli nawet uda Ci sie taka funkcje uruchomic z Vaga(mozliwe ze da sie to zrobic) to jest ona kompletnie bez sensu.Na co Ci odsuwanie fotela jak wysiadasz z auta?No chyba ze ma sie wielki brzuch i to ma w czymś pomóc.I co pozniej wsiadasz do auta i musisz sie bardziej pochylic zeby kluczyk włożyć?(choc u Ciebie i tak blizej do przycisku start/stop).bo dopiero jak odpalisz to fotel wroci? Mam pamiec foteli,uzywam tego i funkcja opisana przez Ciebie to byłby bezsens.
griga-st Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pawel, może z tym "bezsensem" pojechałeś, ale ta funkcja działa właśnie tak jak opisałeś. Do opisu koloru tez można się przyczepić: to nie jest vulcano rot:decayed: Co nie znaczy ze kolor jaj nie urywa:slina: Ładniejsza była tylko moja stara sprintblau
kopniak Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Co do koloru extra.Co do asystenta wsiadania i wysiadania troche Cie poniosło. Nie ma czegos takiego. Masz pamięć foteli. Możesz ustawienie fotela dopasować do danego kluczyka(jeden Ty drugi zona) i tyle. Funkcja wtedy jest przydatna.Tylko ze lepiej uzywac jednego kluczyka i naciskac przycisk 1 lub 2 w pamieci fotela w zaleznosci kto siada za kierownicą. Jesli nawet uda Ci sie taka funkcje uruchomic z Vaga(mozliwe ze da sie to zrobic) to jest ona kompletnie bez sensu.Na co Ci odsuwanie fotela jak wysiadasz z auta?No chyba ze ma sie wielki brzuch i to ma w czymś pomóc.I co pozniej wsiadasz do auta i musisz sie bardziej pochylic zeby kluczyk włożyć?(choc u Ciebie i tak blizej do przycisku start/stop).bo dopiero jak odpalisz to fotel wroci? Mam pamiec foteli,uzywam tego i funkcja opisana przez Ciebie to byłby bezsens. Mój błąd w nazwie koloru, kolor to Misano Red - tak jest z książki. Co do tego asystenta zgodzę się że może być to uciążliwe jak fotel będzie jeździł w te i nazat, ale tak jest kilka razy już to jakoś samo z siebie zadziałało więc jest. W Mercach S i Lexach do tego kiera jeszcze się ustawia. Też zrobiłem wielkie oczy jak mi sam fotel zaczął jeździć.
Gibons Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To pewnie jakieś spięcie w elektronice Coraz bardziej podoba mi się ten kolor
szafa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mega furka, oby służyła bezawaryjnie:wink: Mi też coraz bardziej podoba się krwisty czerwony:kox:
kopniak Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie może kiedyś na żywo ocenicie sami.
dobry1 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Furka tylko rozmiar kół vs moc tu za bogato to nie jest
kopniak Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pewnie że jest....spalanie też, ale co tam. tak wyjechało zgrane z fabryki i tak już zostało. Bardzo duża jeżdżę w trasy i na tych kołach jest klasa prowadzenie i pokonywanie zakrętów z dużą prędkością na ustawieniu sport przeszło moje oczekiwania.
artua2 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Furka tylko rozmiar kół vs moc tu za bogato to nie jest masz rację trzeba koniecznie wrzucić 16" i 205 szerokośc.... może nawet 15 byłyby lepsze-stalowe bo po co amelinowe jak to tylko 143 Km
dobry1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Chciałem delikatnie zasugerować ,większe turbo + program
kopniak Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pytałem u tunera, by był, tylko nie przy skrzyni Multi :kwasny: Oczywiście można ale naprawa skrzyni to dość duży koszt a ona tak do 400nm jest max.
dobry1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Masz racje sorki nie spojrzałem na skrzynie
griga-st Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pytałem u tunera, by był, tylko nie przy skrzyni Multi :kwasny:Oczywiście można ale naprawa skrzyni to dość duży koszt a ona tak do 400nm jest max. Zapytaj Hammera:wink: Koszta naprawy nie większe jak manuala. Ja miałem w B8 211KM w Multi i lepiej się zbierała jak teraz s-tronic:facepalm: W B7 przy okazji wywalania DPF-a tez kreski delikatnie wyprostowali u ECU PROJECT. Na marginesie dodam ze Multi było jedyna rzeczą jaka mi się w B7 nie zepsuła.
Rekomendowane odpowiedzi