Czarli Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witajcie. Mam problem z pozycjami, otóż zakupiłem dzisiaj żarówki w5w ledowe ( mniej więcej takie Zarowka LED postojówki W5W T10 4 LED EXTRA XENON (3423686549) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.) dałem za nie 10zł wiem ze to nie dużo. Założyłem je, włączam, a tu zamiast świecić to one migają, wie ktos co na to poradzić???
POWER-KRIS Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zobacz bezpośrednio z akumulatora bo może złom się trafił. Sony Xperia Tapatalk 4
Czarli Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 no właśnie, że są dobre, kumpel je do A3 wsadził i mu normalnie świecą, a mnie migają w A4 ;/
powaguspisz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 LED może coś w nich jest nie tak, ja u siebie diodę założyłem światło barwa zimna ładnie wygląda i kłopotu nie było jak i nie przepalają się,. jedna kosztowała coś około 25 zł.
przemo2184 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Kolego doszedłeś co za przyczyna była z tymi żarówkami??? Bo pojawił się u mnie ten sam problem założyłem ledy i migają
pakotomasz Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Było to już gdzieś opisywane na forum. O ile dobrze pamietam to trzeba wlutować jakieś dodatkowe rezystory, żeby wyeliminować mruganie albo po prostu kupić lepsze żarówki.
Rekomendowane odpowiedzi