M.Audi Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 witam nabilem dzisiaj klime wszystko bylo ok az dojechalem do domu kolo zaworu do napelniana na chlodnicy zaczal uciekac zielony plyn jest tam taka mala dziurka jak szpilka da sie to jakos zalutowac lub zakleic??
ykk Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Takich rzeczy sie ani nie klei ani nie lutuje ani nie spawa..
pre_pl Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 takie rzeczy niektórzy naprawiają, ale najlepszą metodą jest wymiana całego skraplacza. Zdecydowanie nie polecam naprawy metodą "lutowania"
M.Audi Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 ale to jest taka mala dziureczka widz tylko jak takie maluskie banka raz na jakis czas sie wydostanie
fend18 Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 Takich rzeczy sie ani nie klei ani nie lutuje ani nie spawa.. dlaczego nie polecasz? ja mialem dziure na trzy sekcje w chlodnicy, dalem do pospawania tigiem i jest elegancko nic nie przepuszca, naprawa kosztowala mnie 50zl a nowa chlodnica kolo 350-400zl choc znalazlem sklep gdzie oferowali mi za 700zl. Ja dalbym do pospwania, ale tylko do warsztatu zajmujacego sie naprawa chlodnic nie do jakiegos spawacza, w takim warsztacie od razu sprawdza Ci szczelnosc azotem.
M.Audi Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Opublikowano 30 Lipca 2008 panowie znalazlem cos takiego http://www.allegro.pl/item404971723_audi_a4_1994_97_chlodnica_klimatyzacji_nowa_.html nada sie?? ale nie ma tu zabardzo zadnych numerow tylko wymiary no i oczywiscie potrzebuje taka zeby byl ten zawor na chlodnicy w serwise klimy powiedzieli mi ze zaloza mi nowa za 500zl
czaki22 Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 500 znapełnieniem ? i zaloznieniem to dobra cena wez pod uwage troche trzeba porobic kolo tego
M.Audi Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Opublikowano 30 Lipca 2008 koszt chlodnicy i zalozenia to 500 zl, gas mam odciagniety tylko trzeba zaplacic jeszcze raz za nabicie
fend18 Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 koszt chlodnicy i zalozenia to 500 zl, gas mam odciagniety tylko trzeba zaplacic jeszcze raz za nabicie zalozenie chlodnicy to bardzo prosta rzecz, sciagasz zderzak odkrecasz 4 srubki mocujace chlodnice odkrecasz weze i wyciagasz, zawsze to pare groszy na piwo zostaje w kieszeni.
rikardo Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 koszt chlodnicy i zalozenia to 500 zl, gas mam odciagniety tylko trzeba zaplacic jeszcze raz za nabicie Według mnie to bardzo dużo zaśpiewali ci za sama wymianę!
Rekomendowane odpowiedzi