erste Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 mam zestaw bose i 2 głośniki charczą i chciałem zapytać czy da się zmienić głośniki na jbl ? żeby dalej grał cały system ?
fly07 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 mam zestaw bose i 2 głośniki charczą i chciałem zapytać czy da się zmienić głośniki na jbl ? żeby dalej grał cały system ? Da się. Pamiętaj, że głośniki Bose mają impedancję 2 Ohm i takie JBL musisz kupić, by nie tracić na mocy.
erste Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 czylii jakie mniej więcej bo sie w takich rzeczach nie orjętuję za bardzo
erste Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Też powinny mieć 2 Ohm... a no tak tak teraz wiem przedtem napisałeś 20 i nie mogłem znaleźć takich 15 były :decayed:dzięki
NOEL274 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 kolego a które głośniki wymieniałeś? te w tylnej półce? ja też bose i mam znimi problem-charczec zaczynają. dobrałeś już jakieś zamienniki?
erste Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 wymieniłem w drzwiach , ale efekt super
przemciotorun Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 podrzuc linka jakie zalozyles, duza roznica w dzwieku?
erste Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 Powerbass ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ---------- nie wiem jak dokładne numery bo ja to montowałem w sklepie z car audio i nie mam pudełek , ale jakość powiem ze nawet trochę lepsza niż wcześniej , nie trzeszczy nic i gra super
Rekomendowane odpowiedzi