Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Witam, ze względu, że mój włącznik świateł jest już trochę przetarty, a nie chce go malować tylko kupić nowy zamiennik. Mam pytanie czy ktoś kupował taki włącznik od tego sprzedawcy: NOWY WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ AUDI A4 00-2007 (3479623891) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Marynarz____ Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ + AUTO AUDI A4 B6 B7 (3519175738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja sie zastanawiam nad tym- coś mi podejrzanie tanio wygląda
team111 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 odnosnie drugiego linka to mam taki przełącznik około 8 miesiecy i jest SUPER chwale sobie akurat chyba nie od tego sprzedawcy i ja mam bez opcji auto PS. jak cos moge wysłac maila jak wyglada po 8 miesiacach ale wyglada jak nowka i uwazam ze jesli chodzi o wycieranie sie elementu to bedzie wytrzymalszy od ori
jcwpl Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ + AUTO AUDI A4 B6 B7 (3519175738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja sie zastanawiam nad tym- coś mi podejrzanie tanio wygląda Tez kiedys chciałem kupić tak na allegro ale od nikogo nie usłyszałem dobrej opinii na temat takich wynalazków - poczekałem, poszukałem na forum... i na koniec domin mi załatwił i to jeszcze ze zmienionym na czerwone podświetleniem ori za jakieś rozsądne pieniądze...
Rekomendowane odpowiedzi