tomasinho Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Panowie, korzystałem swojego czasu z GG w przeglądarce, ale albo już nie ma możliwości albo mój komputer oszalał.. Może ktoś może coś dobrego polecić? GG odpada, bo spowalnia system, AQQ też się nie sprawdziło, a w WTW nie wiem jak utworzyć profil i o co w tym wszystkim chodzi.. Nr GG mam, więc coś kompatybilnego potrzebuję.
Krzysztof Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Raczej Twój komputer "oszalał". GG w przeglądarce działa. A z ciekawości dlaczego AQQ się nie sprawdziło?
hornet Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 dlaczego aqq się nie sprawdziło... ja po przesiadce z gg na aqq nic innego nie chcę. Dzięki wtyczkom mam taki komunikator, który obsługuje to co chce.
Krzysztof Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 dlaczego aqq się nie sprawdziło... ja po przesiadce z gg na aqq nic innego nie chcę. Dzięki wtyczkom mam taki komunikator, który obsługuje to co chce. Dokładnie tak samo uważam. Stąd i moje pytanie ;-)
tomasinho Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 W takim razie mój komputer chyba oszalał W aqq bez przerwy rozłącza, nie da się wysłać wiadomości, a łączenie trwa wieki...
hornet Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Przeskanuj kompa pewnie jakiś syf siedzi
Ans Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Jeśli komunikator to tylko WTW, jak masz jakieś pytania wal śmiało
tomasinho Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 Przeskanuj kompa pewnie jakiś syf siedzi Dopiero co format robiony i system wgrywany
Grzechoo131 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 też polecam WTW, jeśli chodzi o minimalizacje zużycia zasobów kompa to tylko ten
Rekomendowane odpowiedzi