tolusek Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Cześć Wszystkim Po wakacyjnych eskapadach znalazło się dzisiaj nieco czau aby wrzucić kilka fotek nowego nabytku w postaci A4 1.8 T Q (BEX) Do tej pory zrobione podstawy : - filtry, oleje - rozrząd - łożysko alternatora - wahacze tył - założona LPG - borykam się aktualnie z drobnymi problemami silnika wachlują obroty! Jutro odbieram samochód po wymianie świec , sondy , czyszczeniu odmy ,regulacja gazu i zobaczymy efekty mam nadzieje że będzie ok . Na razie nie ma planów na dalsze mody ponieważ samochód podoba mi się w serii jak zacznie się nudzić to pomyślę o delikatnych urozmaiceniach. W pierwszej kolejności z zewnętrznych ulepszeń do naprawa/wymiana drzwi szukam w kolorze tak żeby nie malować szpachlować ! Jak ktoś ma lub zna jakieś źródełko w jakim można takie drzwi dostać proszę o info. Pzdr Marcin
PABLO Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Marcin wstaw normalnie te zdjęcia i przyjedz na spota.
kenzi Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Siema Marcin , miałem być pierwszy ale mnie ubiegli , autko pierwsza klasa , na żywo dopiero robi robote . Jutro mini spot?
jozek726 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 To jest ten piękny bex z allegro ? no recaro ładne, chyba lepsze od pełnej skóry piękny jest wstaw tylko normalne foty
kenzi Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 To jest ten piękny bex z allegro ? no recaro ładne, chyba lepsze od pełnej skóry piękny jest wstaw tylko normalne foty To ten , z allegro z Nysy od Radka
tolusek Opublikowano 4 Września 2013 Autor Opublikowano 4 Września 2013 Jak tylko odbiorę furę to jasne......może uda się wyciągnąć Putina nowym nabytkiem. P.S co to znaczy normalne foty ?
letallec Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Niezly egzemplarz. Ladny kolor + S-line wewnetrzny, zewnetrzny i szyberdach. Gratulacje:hi:
gies0 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Jak tylko odbiorę furę to jasne......może uda się wyciągnąć Putina nowym nabytkiem.P.S co to znaczy normalne foty ? W normalnej pozycji, szyja boli od oglądania btw graty zakupu oby się sprawowała
MARCIN607 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Moim zdaniem recaro w,sedana jest słabe Możemy się zamienić Wstawa normalne foty bo fura zapowiada się......
tomekhxc Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Moim zdaniem recaro w,sedana jest słabe Możemy się zamienić Wstawa normalne foty bo fura zapowiada się...... nie sluchaj dobrze wyglada:wink:
tomekhxc Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 no i tera sobie nikt uba nie ukreci
devey Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 i wszystko jasne Dorzuć tylko znaczek s line na kratkę z przodu i może końcówki na wydech bo te moim zdaniem są słabe Poza tym fura
tolusek Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 znaczek niebawem się pojawi końcówki w sumie ..... pomyśle !!!
Gość harry19-19 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 fajna sztuka no i bez awaryjności życzę
AudiJestBogiem Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 pokaż środek i ogólnie więcej BEX ! ;D jak sprawuje się silnik? opłaca się 190 czy 150/163 wystarcza? czuć różnicę?
PABLO Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Foty zrobiłeś parę metrów od mojego domu i nie dałeś znać że będziesz? Wpadaj na spota we wtorek ogarniemy tą sucz Obowiązkowe ramki klubowe musisz kupić, ewentualnie smycz jak chcesz czy naklejkę wsio u mnie że tak powiem skromnie
Rekomendowane odpowiedzi