adprzemek Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam , tak wyglada moja ,niedawno zakupiona A4:) myślę teraz jeszcze o fajnych alufelgach:) pozdr
mcm Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 pozdejmuj chromy z kratek w zderzaku, grila, tylnej szyby bo chyba tam też widze i spod lampek tylnych, załóż ładny felunek, zatkaj dziury po spryskach w zderzaku wtedy będzie ok , jak na razie dla mnie auto ma zrobiony WT
adprzemek Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 pozdejmuj chromy z kratek w zderzaku, grila, tylnej szyby bo chyba tam też widze i spod lampek tylnych, załóż ładny felunek, zatkaj dziury po spryskach w zderzaku wtedy będzie ok , jak na razie dla mnie auto ma zrobiony WT Jak tylko będę miał trochę czasu to zajmę się tymi dziurami i poszukam ciekawych felg:) co do chromów to podobają mi się więc ich nie zdejmę.. (de gustibus non est disputandum:)) pozdrawiam
mcm Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 pozdejmuj chromy z kratek w zderzaku, grila, tylnej szyby bo chyba tam też widze i spod lampek tylnych, załóż ładny felunek, zatkaj dziury po spryskach w zderzaku wtedy będzie ok , jak na razie dla mnie auto ma zrobiony WT (de gustibus non est disputandum:)) pozdrawiam chwalisz się autkiem, a ja piszę co uważam, dla mnie te chromy to pełna oblecha, ale masz rację o gustach się nie dyskutuje Pozdrawiam
adprzemek Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 Pełna oblecha to byłaby jakbym założył skrzydło rodem z np. Riegera + boczki takie jak Testarossa :> ps. nie wiesz gdzie mogę znaleźć zaślepki na dziury po wtryskach? bo na allegro jakoś nie widze..
dawid195a Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Przyklejane chromy z allegro , najwyzej zostaw je tylko wokol szyb, bo gdzie indziej to WT, ale kazdy ma swoje zdanie, ogolnie autko naprawde fajne kolorek i srodek.
topor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 sciagaj chromy... wszytskie:) i to AFN a nie AVG chyba ze po przeszczepie organow
nomek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 daj Niuni felgi '17 TOORA model T950 lub inny model jak wolisz http://moto.allegro.pl/item422699075_felgi_toora_18_5x100_t950_wyprzedaz.html - tutaj jest '18 a jak prezentuje się
Chris86 Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Zapodaj jej jakies ALu Felgi na kołpakach sie kiepsko prezentuje. W swojej A4 jak wstawiłem nowe oryginalne fele audi Od razu była roznica. Polecam 16 ,ale kazdy ma swoje zdanie Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi