artur2910 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Koledzy powoli przygotowuje sie sie do zimy i mam w planach wypiaskowac swoje stalowe 16" i teraz problem jak je pomalowac?? Autko Czarne i chcialem cos zrobic zeby nie wygladalo tak smutno na tych czarnych stalusach;) Co myslicie o Zielonym fluorescencyjnym? Jakby to wygladalo? Cale fele zieleń czy moze ranty srodek czarny?? Prosze o porady:)
janusz_stg Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Pomaluj w kolorach tęczy to przy pewnej prędkości będą białe..
darecy Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Artur nie słuchaj podpuszczaczy i maluj na taki jaki Ci się podoba, Ja osobiście poszedł bym (jeżeli już zieleń) to ciemny militarny green gun kolor
Gibons Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 A ja bym sprzedał stal i kupił alumy
artur2910 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 No to taK myslalem raczej o jaskrawym kolorze zeby ladnie sie rzucal w oczy;) a co do alusów to na zime nie zdaja egzaminu wiadomo zaspy itp wbija sie snieg robi sie lod i pozniej problem a w stalusach tego nie ma i plus lepsza ochrona zaciskow tarczy przed korozja;)
emiliano12 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 No to taK myslalem raczej o jaskrawym kolorze zeby ladnie sie rzucal w oczy;) a co do alusów to na zime nie zdaja egzaminu wiadomo zaspy itp wbija sie snieg robi sie lod i pozniej problem a w stalusach tego nie ma i plus lepsza ochrona zaciskow tarczy przed korozja;) Chyba Ci ktoś bajek naopowiadał i tak się boisz, ja jeżdżę na alu w zimę i nie zauważyłem żadnego z ty problemów o których piszesz, chyba że planujesz jeździć po bezdrożach
artur2910 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 No to malo kolego jezdzisz moze;) wczesniej mialem Paska i wlasnie alu na zime i non stop mialem problem z trzepiaca kierownica przez wlasnie lod;) wina tez tego moze ze nie mam ogrzewanego garazu;)
emiliano12 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 No to malo kolego jezdzisz moze;) wczesniej mialem Paska i wlasnie alu na zime i non stop mialem problem z trzepiaca kierownica przez wlasnie lod;) wina tez tego moze ze nie mam ogrzewanego garazu;) Parkuję pod chmurką, jeżdżę nie mniej niż inni czyli cały czas kiedy potrzebuję, no ale być może mam więcej szczęścia do śniegu na feldze , pozdr
Olszak86 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 To czarnego pasuje wszystko, bialy, srebrny, pomaranczowy, smerfny albo shrekowy Wysłane z mojego LG-E610
TomekTdi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Do takiego auta to tylko alufelga na zimę i lato
blaszczuEL Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Dla mnie na czarnym zawsze podobał się kolor a`la Kawasaki Green ale na stalówkach nie wiem jak by to wyglądało - na alusach jestem jak najbardziej na tak, na stalówkach sam nie wiem A nie myślałeś o fioletowym? Najlepiej byłoby zrobić jakieś sensowne VT
Rekomendowane odpowiedzi