tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Witam wszystkich.Po juz pewnym czasie na forum postanowilem pochwalic sie moja srebrna audiczkakomentarze pozytywne mile widziane,negatywne tez Audi a4 avant z silnikiem 1.9 o mocy 130 koni z 2004 roku.I z malym pakietem S-line.Jest u mnie juz 2 latka i nalatane ma 180 tys mody ktore do tej pory ogarnalem. montaz RNS-E montaz kiery multi z B8 montaz tempomatu listwy drzwiowe od S4 montaz oswietlenia tablicy rejestracji led zderzak przedni S4 grill S4 montaz lotki na klape wirus zrobiony na 170 h i okolo 400 Nm montaz nowego sprzegla LUK montaz hebli od S4 montaz elektrycznych szyb tyl montaz lusterek fotochrom i el.skladanych montaz szyby przedniej od b7 lusterko fotochrom wewnetrzne sciema szyb montaz nakladek na pedaly Rs b7 a tu pare fotek:wink: Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com w planach jeszcze mam. montaz bixow (sa i czekaja na montaz) montaz naglosnienia BOSE (jest i czeka na montaz) montaz zderzaka tylniego od S4 (jest i czeka na montaz) montaz podwujnego wydechu fotele Recaro montaz schowka z lodowka montaz interface w schowku a i z czsem cos sie wiecej da wymodzic:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 no twojej to nie dorownam ale pomalutku:decayed:
daniels Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 piekna i plany będzie piekna S4 body
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 dzieki panowie:thumbup1: jak ogarne caly esowy body to sie napewno spotkamy na ogolnopolskim zlocie:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Malina:wink: dzieki Wojtek:wink:
Artur82 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 jest ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- PS. bez S4 nie przyjedziesz na ogólnopolski??
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 jest ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- PS. bez S4 nie przyjedziesz na ogólnopolski?? nawet golasem bym podjechal ale plana mam zeby ogarnac temat jak najszybciej:wink:
Rafi78 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 malina a jak będzie pełen pakiet s4 to :wink:szerokości
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 malina a jak będzie pełen pakiet s4 to :wink:szerokości dzieki Rafal:wink: jeszcze troche roboty zostalo ale do ogarniecia
marcin_o23 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 świetny kolor, body s4 , podoba mi się
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 świetny kolor, body s4 , podoba mi się po czesci to tez twoja zasluga Marcin:decayed: wiesz o czym mowie
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 zacnie jest dzieki:thumbup1:
MarianekZg Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Już jest milutko a jak wszystko już ogarniesz to będzie :kox: P.S. Daje radę ten LUK z tym programem - nie ma uślizgów Pytam bo 7-mio milowymi krokami szykuje mi się wymiana i szukam info ze wszystkich możliwych źródeł
musti Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Wobec mnie Twoje autko jest miodzio , ale wrony kraczą że będzie jeszcze większy KOX Gratki Tom
MarianekZg Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Tomasz no i jeszcze do listy modów wrzuć Swap tylnej wycieraczki z Q5 tak do kompletu
tomcrack27 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Już jest milutko a jak wszystko już ogarniesz to będzie :kox: P.S. Daje radę ten LUK z tym programem - nie ma uślizgów Pytam bo 7-mio milowymi krokami szykuje mi się wymiana i szukam info ze wszystkich możliwych źródeł narazie daje:decayed:bo wiadomo po programi tak sie cieszylem moca ze az stare sprzeglo sie skonczylo:grin: ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Wobec mnie Twoje autko jest miodzio , ale wrony kraczą że będzie jeszcze większy KOX Gratki Tom dzieki mustafa:wink: ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Tomasz no i jeszcze do listy modów wrzuć Swap tylnej wycieraczki z Q5 tak do kompletu spoko i wycieraczke sie zmieni:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi