Bielun22 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 ile dałeś za maty...jak dużo poszło towaru... gdzie kupiłeś...???? może być pw
tomcrack27 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 maty kupilem na allegro,poszly 4 maty plus jedna gruba tam gdzie wzmak z wooferem koszt to cos w granicy 250 zeta
Bielun22 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 podrzuć link ...bo mam jedne maty na oku ale nie wiem może coś tańszego znajde...chciałem drzwi i bagaj wygłuszyć...
Norbas Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Tył nabrał smaku i czuć moc z tyłu
krzysiekvtec Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 te maty z 10 kg wagi maja te swiatła mogłu by byc przyciemnione ale calkiem czarne lipton
tomcrack27 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 spoko auto daje rade na przyspieszenie wiec nie odczuwam ciezaru mat a co do lamp to wiesz jeden lubi bladynki,drugi brunetki a trzeci lyse
ŁukaszA4 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 hahaha łyse! Good job Tomek!
tomcrack27 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 dawno sie tu nic nie dzialo w temacie,ale spokojna glowa z audi narazie nic nie modze bo wszystko czeka na wiosnea,ale za to w cieplym garazu skladamy z bratem w wolnej chwili cukiereczka czyli PORSCHE 911S Targa 1970 oczywiscie nie dla siebie tylko dla znajomego,ale uwazam ze zacny projekt pare fotek
Gość Edyta Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 patrząc na foty - od zera do milionera ładny projekt ciekawie się zapowiada
tomcrack27 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 patrząc na foty - od zera do milionera ładny projekt ciekawie się zapowiada prawde mowiac to serio od zera bo nie ja rozbieralem i mamy teraz puzzle dla doroslych ale my to lubimy i nie moge sie doczekac az projekt bedzie gotowy
andr3i Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 patrze na zdjecia Tomek i mysle ze wygrales w totka ale pozniej doczytalem ze nie twoje, szkoda
tomcrack27 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 patrze na zdjecia Tomek i mysle ze wygrales w totka ale pozniej doczytalem ze nie twoje, szkoda moze kiedys Endrju ale robie to co lubie w cieplym garazu i jeszcze mi za to placa
Gość Edyta Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 patrze na zdjecia Tomek i mysle ze wygrales w totka ale pozniej doczytalem ze nie twoje, szkoda moze kiedys Endrju ale robie to co lubie w cieplym garazu i jeszcze mi za to placa i to najważniejsze garaż niczego sobie
andr3i Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 patrze na zdjecia Tomek i mysle ze wygrales w totka ale pozniej doczytalem ze nie twoje, szkoda moze kiedys Endrju ale robie to co lubie w cieplym garazu i jeszcze mi za to placa i to najwazniejsze w uk malo takich rezaczy jak u nas na forum takto mialbym pewnie tez co robic
Kasjan Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Widzimy się w marcu bedziecie jechać od siebie czy prosto z norge?
tomcrack27 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 Widzimy się w marcu bedziecie jechać od siebie czy prosto z norge? prosto z Norge cisniemy bedziemy w czwartek gdzies o 23
Kasjan Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 No i ja z Gwertym tez juz w czwartek bedziemy do miłego zobaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi