kkam Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 A ten czerwony filterek łatwo wyjąć, czy trzeba jakoś rozbierać wyświetlacz? Masz jakieś inne fotki jak wygląda to białe podświetlenie? np w nocy?
Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zegary trzeba rozebrac na czesci pierwsze i filterek latwo wychodzi Tu mam ale słabo widac ogolnie Sent from my Iphone 6 musze to u Ciebie oblukać bo foty to chyba czajnikiem robiłeś... fajnie to wygląda
kkam Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kupiłem białe ledy i też postaram sie osiągnać taki efekt. Najfajniej bybyło gdyby tylko cyferki swieciły, bez tła. Probowałes dodac filtr polaryzacyjny, np ze starej matrycy LCD?
elmo814 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 lepiej to świeci niz świateczna choinka
kkam Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jestem po pierwszych próbach, słabo to wygląda na białych ledach
Bielun22 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jestem po pierwszych próbach, słabo to wygląda na białych ledach chyba inny filter musisz zastosować... raczej to nie wina ledów
kkam Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jestem po pierwszych próbach, słabo to wygląda na białych ledach chyba inny filter musisz zastosować... raczej to nie wina ledów obecnie mam biały filtr rozpraszający + filtr polaryzacyjny z monitora LCD. Jutro jeszcze będę kombinować. Bez polaryzatora wyświetlacz mial lekko niebieskie tlo. Będe kombinować az taki efekt uzyskam
kkam Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Racja, nie da się osiągnąć tego efektu. Trochę jeszcze się pobawiłem i nie da się wygasić tła bez utraty jasności cyferek. W naszych autkach jest LCD, a w nowym a3 jest wyświetlacz OLED.
Bartek17163 Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Witam mam pytanie czemu mam obrotomierz i prędkościomierz bardziej sciemniony od paliwa i wody
r7adek Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 I jak ogarnął ktoś to podświetlenie ? Czy lipa i lepiej zostać przy czerwonym ?
Rekomendowane odpowiedzi