grodzio3 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Witam oto moja ślicznotka Audi A4 B6 1.8T Avant 163 PS Auto sprowadzone w zeszłym roku z Niemiec przeróbki od daty zakupu 1 Założenie instalacji gazowej Lovato 2 Wycięty katalizator - wspawanie downpipe 3 Koncówki wydechów Buzzer 90 Resztę uzupełnie w trakcie Kilka zdjęć Downpipe
east-import Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 No Fajnie ale wrzuć więcej fotek oraz jakiś opisik
grodzio3 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Opublikowano 13 Września 2013 tak na szybko postaram sie napisać więcej o mojej ślicznotce
jacek70 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Bardzo przyzwoite , daj więcej opisu. Mam pytanko po co robiłeś punkt 2 i co Ci to dało?
grodzio3 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Opublikowano 13 Września 2013 Szybciej wkręca sie na wysokich obroty= lepsza przyspiecha oraz fajniej słychać turbinkę
east-import Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Już sprzedajesz Audi A4 29500.00 PLN. WARSZAWA - otoMoto.pl Pewnie zaczęła sprawiać kłopoty
cinkers Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Już sprzedajesz Audi A4 29500.00 PLN. WARSZAWA - otoMoto.plPewnie zaczęła sprawiać kłopoty Daj spokój, pewnie decyzja podjęta z dnia na dzień Wczoraj jeszcze "ślicznotka" a dziś już pod młotek. A mówią, że kobiety są zmienne
grodzio3 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Opublikowano 14 Września 2013 Ślicznotka jak najbardziej jednakże nie mam czasu nią jezdzić stoi cały tydzien nie jeżdżona więc wolał bym sprzedać komuś kto bedzię z niej korzystał w 100 %
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 ojj kolego ślicznotkę już sprzedajesz , jakie problemy są to może pomożemy Ci rozwiązać , a tak po za tym naprawdę śliczną masz audiolę
grodzio3 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Opublikowano 14 Września 2013 o to chodzi, że nie ma z nią ani jednego problemu. Auto systematycznie przeglądane w serwisie. Jedyny problem to brak czasu na jazdę w tym roku zacząłem bawić sie w przeróbki kat, koncówki zrobiony rozrząd przed planowanym programem itp.. ale nie wiem czy jest sens pakować kasę w auto którym jeżdżę raz w tygodniu:( a auto wystawiłem z czystej ciekawości czy bedzie zainteresowanie zainteresuje. Przyznam, że ciśnienia na sprzedaż nie mam :decayed:wiec dla tego też dałem taka cene, a nie inna
jacek70 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Dzięks za odpowiedz .Dzisiaj widziałem ją wystawioną , czy coś z nią nie halo?
JohnnyWalker Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Dzięks za odpowiedz .Dzisiaj widziałem ją wystawioną , czy coś z nią nie halo? Nawet jeśli coś jest nei halo to chyba nie oczekujesz "szczerej odpowiedzi" ? Oczywiście nie twierdze, ze coś jets nie bardzo z autem, ale takie pytania są tyle warte co pytanie sie, o powód sprzedazy
Rekomendowane odpowiedzi