Grzegorz.D Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Panowie powiedźcie czy w tym elemencie czegoś brakuje? w kubku widziałem że jest plastik bezbarwny a w wizytowniku tego nie ma bądź brakuje?
staaudi Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Wydaje mi się że nic tu nie brakuje.
Vts Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Bo kubek możesz mieć podświetlany, dlatego masz plastik na środku, a tu nie.
Vts Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 pytasz czy czegoś brakuje w wizytowniku, potem piszesz, że w kubku widziałem że jest plastik bezbarwny a w wizytowniku tego nie ma bądź brakuje? kubek masz podświetlany wizytownik nie ma podświetlenia, odpowiedz tak brakuje czegoś na tym zdjeciu.
Fido Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Zdejmę swój z wizytownika i wrzucę fotę. ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- Zrobione.
kuba9001 Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 jeśli miałbyś podświetlany wizytownik to wtedy byś miał taki sam plastik bezbarwny jak w kubku do rozpraszania światła ale ze masz nie podświetlany to nic CI nie brakuje chyba ze chcesz kupić podświetlenie do wizytownika to pisz na pw
Rekomendowane odpowiedzi